Én vagyok a rossz hogy rászóltam az anyósra, hogy az ételmaradékot ne a WC-be dobja mindig?
Én nem tudom milyen családba kerültem, mert vannak szokások.
Nála azt csinál amit akar nem éredkel.
De mikor eljöttek legutóbb ebédelni a levesmaradékot, a túróstésztát stb a wc-be gyors elviszi és ott húzza le.
Nagyon idegesítő. Elcsöpögteti a szőnyegen..
Vagyis náluk ilyen automatikus szokás hogy minden a wc-be. teljesen természetesen visz oda bele mindent süti akármi
Megkértem, hogy ez volt az utolsó és egyből ment árulkodni.
Jézusom, wc-be....
Aztán majd csodálkozik, ha egyszer egy patkány néz vele szembe, mikor odamegy pisilni....
Pffff....
"eves megy a mosogatóba"
Mintha nem ugyanoda folyna a wc-ből is.
5, etolaj lemegy a lefolyón is... 😄😄
Nekünk kertes házban maradt egy emesztogodor, oda szoktuk, amíg feltűnő, hogy vonzzuk patkányokat, gyorsan ment is a KUKÁBA. De ki húzza már le, hogy eltomitse? Megemésztve más ám.
Tudok olyan hülyérol is, aki valami rongyot is lehúzott wcn. Férje szerencsére szakember...
Kérdező, nem te vagy a rossz.
Akármit keretnél, a te házad. Vagy buta vagy nagy az arca a néninek, vagy mindkettő. Néni akkor is, ha 50, gyogyi 😄 nem tudom, mit lehet kezdeni vele. Talán elmondani néha, hogy miért butaság, amit csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!