Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi lenne a véleményed a...

Mi lenne a véleményed a menyedről, ha hétköznapokon nem főzne a családra?

Figyelt kérdés

A család mellett saját vállalkozást működtetne, autóval járna rendszeresen mindenhová és heti 3-4 nap pár órát vagy bébiszitterrel, vagy az apjával lenne a gyerek.

Nem kedvelnétek ezek miatt?

2022. márc. 21. 15:36
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
70%
"Akkor jöttem rá: ezek nem anyák. Ezek rohadtul megkeseredett vénlányok." Nem, ezek nagy része nőgyűlölő férfi...csak sokuk nőnek adja ki magát.
2022. márc. 23. 13:43
 42/44 anonim ***** válasza:
76%

Anyósom is mindig ezen lovagol. Ki mennyit főz. Dolgozott kifőzdében és folyamatosan szidta az nőket, akik 1. elvitelre vittek ételt a családnak 2. ünnepekkor nagyobb adagot vásároltak stb. Semmirekellő nők meg hasonlóakat mondott rájuk, de azért a pénzük jól jött neki. Születésnapomon felhív, mindig az az első, hogy megkérdezi mit főztem. Vagy bármikor. Amikor olyan munkahelyem volt, hogy reggel 7-kor indultam és este 9-re értem haza, akkor is ezen lovagolt. Ez beteges szerintem.

Ő még tipikusan az a nő, aki szerint egy nőnek bele kell dögölnie a tennivalókba, nem ülhet le, mert az szégyen. Egyik sógorom felesége annyira kikészült tőle, hogy válás lett a vége, mondjuk ők közel laktak hozzá. Folyamatosan lustázták a többi rokonnal a nőt, mert kisgyerek+munka mellett nem főzött minden nap, meg rohadt bele az otthoni munkába. Érdekes, hogy az ilyen típusú nőekéző nők valahogy nem veszik észre, amikor férfiak a semmirekellőek, de úgy istenigazából. Csak nőknél. Ja és szerinte bármi gáz történik egy házasságban, verés, megcsalás stb. az csakis a nő hibája.

Én mondani szoktam direkt, hogy rendelünk.

2022. márc. 23. 13:52
 43/44 anonim ***** válasza:
84%

"A hagyományos családmodell már kihalóban van."

Az úgynevezett hagyományos családmodell soha nem volt elterjedt a társadalom felső rétegén kívül. Földeken dolgozó parasztasszonyokból és gyári munkásnőkből volt a legtöbb mindig.

2022. márc. 24. 22:27
 44/44 anonim ***** válasza:
71%

Én sem főzök minden nap.

Bár nekem még nincs gyerekem, meg nem vagyok házas így csak anyós jelölt. De én reggel 6tol este 6-ig dolgozom, az az 12orazom 3napig és oda vissza 4 óra az út. Szóval 3napig nem is vagyok itthon, párom itthon van mivel ő reggel 6tol délután 14:30ig dolgozik 5 napig. De konkrétan nem csinál semmit. Mindig nyafog hogy ő fáradt ( férfi egyébként). Anyós jelölt megjegyzéseket tett emiatt, jajj szegény kisfia "többet" dolgozik, én bőven raerek stb.

Én meg azt a 3 napot eddig úgy töltöttem hogy itthon elintéztem mindent ( mosás, takarítás stb.) és még főzzek is. Na ezt addig csináltam hogy konkrétan úgy bele fáradtam, mivel pihenni nem volt időm. Ugye a melót és az utat, hogy most múltkor összeesetem a gyárba. Azóta nem vagyok csesztettve és párom is besegit.

23L párom 27F

2022. ápr. 7. 01:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!