Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi lenne a véleményed a...

Mi lenne a véleményed a menyedről, ha hétköznapokon nem főzne a családra?

Figyelt kérdés

A család mellett saját vállalkozást működtetne, autóval járna rendszeresen mindenhová és heti 3-4 nap pár órát vagy bébiszitterrel, vagy az apjával lenne a gyerek.

Nem kedvelnétek ezek miatt?

2022. márc. 21. 15:36
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Nem, egy másik kérdésnél valamelyik "jóindulatú válaszoló" világosított fel, hogy hát ezek miatt nem kedvel engem az anyósom, ha eddig nem esett volna le!! :D

Szerettem volna kicsit szemléltetni vele, hogy ő halad szemben a forgalommal.

2022. márc. 21. 16:04
 12/44 anonim ***** válasza:
29%

Én nem ez miatt nem kedvelném.

Hanem az írtó nagy beképzelt, lenéző, leereszkedő stílusa miatt. Mint amit a másik fórumban produkál..

2022. márc. 21. 16:06
 13/44 anonim ***** válasza:
95%
Lányom van, így max velem lesz, ellenben van anyósom. Nem főz, csak hetente egyszer. Az ő dolga
2022. márc. 21. 16:06
 14/44 A kérdező kommentje:

Szerintem nem az én stílusommal volt ott sem a baj. Hanem mikor olyat írnak egy anyának, hogy adja örökbe a gyerekét, mert mit képzel, hogy nem ő van vele 24/7. Vagy hogy milyen feleség vagyok én, hogy a párom otthon "be van fogva" és ott van neki hagyva a gyerek.

És ez még cifrázva trágársággal, undorító beszólásokkal. Szóval úgy gondolom, nem az én stílusommal volt a probléma ott sem.

2022. márc. 21. 16:10
 15/44 anonim ***** válasza:
90%
Én nem arról dönteném el kedvelem-e vagy sem, hogy főz-e vagy nem. Lehet a gyerek nyugodtan az apjával, az majd úgyis gondoskodik róla, az apja maga meg felnőtt ember, (szerintem) tud gondolni rá, hogy legyen a házban ennivaló
2022. márc. 21. 16:12
 16/44 anonim ***** válasza:
80%

Aha, szóval megtalált az anya-gyűlölő különítmény? :)

Vigyázz, jó ember nem lehetsz!

2022. márc. 21. 16:15
 17/44 A kérdező kommentje:
Eredetileg szerettem volna elküldeni privátban ennek a kérdésnek a válaszait a "kedves" válaszolónak, hogy hátha felnyílik a szeme. De olyan szinten van benne már szerintem a sötétség, hogy akkor is csak azt fújná, hogy én sz__r vagyok, mert hát hogy gondolom ezt.
2022. márc. 21. 16:17
 18/44 anonim ***** válasza:
79%
Miért veszed fel ennyire idegen ember véleményét?
2022. márc. 21. 16:18
 19/44 anonim ***** válasza:
84%

Figyu, nekem az nagyon emlékezetes maradt, kb egy éve irt ide egy kismama, nagyon kívánós volt, és megkérte a nagymamát, hogy főzzön neki pörköltet. Vagy valami levest, nem emlékszem. Mert olyan jót csak ő tud. Mama elküldte a francba.

A kismama kiírta ide a csalódottságát.

Na, ő durvábbat kapott mint te. Olyan szitokáradatot én még sehol se olvastam, amit azért kapott, mert kérni mert valamit a szegény mamókàtól. Hogy követelőzni mer. Hogy csicskáztat. Hogy azt gondolja ő a világ közepe csak mert felcsinálta valaki. Adja örökbe. Ő is megkapta ezt. Magadnak szülsz. Minek neki gyerek. Bezzeg más a nagymamát szolgálja ki, nem fordítva. Milyen nő az aki főzni se képes. Ilyesmi.

Akkor jöttem rá: ezek nem anyák. Ezek rohadtul megkeseredett vénlányok.

2022. márc. 21. 16:23
 20/44 anonim ***** válasza:
86%
Valami leves volt ha jól emlékszem. Szörnyű volt.
2022. márc. 21. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!