Mi lenne a véleményed a menyedről, ha hétköznapokon nem főzne a családra?
A család mellett saját vállalkozást működtetne, autóval járna rendszeresen mindenhová és heti 3-4 nap pár órát vagy bébiszitterrel, vagy az apjával lenne a gyerek.
Nem kedvelnétek ezek miatt?
Nem, egy másik kérdésnél valamelyik "jóindulatú válaszoló" világosított fel, hogy hát ezek miatt nem kedvel engem az anyósom, ha eddig nem esett volna le!! :D
Szerettem volna kicsit szemléltetni vele, hogy ő halad szemben a forgalommal.
Én nem ez miatt nem kedvelném.
Hanem az írtó nagy beképzelt, lenéző, leereszkedő stílusa miatt. Mint amit a másik fórumban produkál..
Szerintem nem az én stílusommal volt ott sem a baj. Hanem mikor olyat írnak egy anyának, hogy adja örökbe a gyerekét, mert mit képzel, hogy nem ő van vele 24/7. Vagy hogy milyen feleség vagyok én, hogy a párom otthon "be van fogva" és ott van neki hagyva a gyerek.
És ez még cifrázva trágársággal, undorító beszólásokkal. Szóval úgy gondolom, nem az én stílusommal volt a probléma ott sem.
Aha, szóval megtalált az anya-gyűlölő különítmény? :)
Vigyázz, jó ember nem lehetsz!
Figyu, nekem az nagyon emlékezetes maradt, kb egy éve irt ide egy kismama, nagyon kívánós volt, és megkérte a nagymamát, hogy főzzön neki pörköltet. Vagy valami levest, nem emlékszem. Mert olyan jót csak ő tud. Mama elküldte a francba.
A kismama kiírta ide a csalódottságát.
Na, ő durvábbat kapott mint te. Olyan szitokáradatot én még sehol se olvastam, amit azért kapott, mert kérni mert valamit a szegény mamókàtól. Hogy követelőzni mer. Hogy csicskáztat. Hogy azt gondolja ő a világ közepe csak mert felcsinálta valaki. Adja örökbe. Ő is megkapta ezt. Magadnak szülsz. Minek neki gyerek. Bezzeg más a nagymamát szolgálja ki, nem fordítva. Milyen nő az aki főzni se képes. Ilyesmi.
Akkor jöttem rá: ezek nem anyák. Ezek rohadtul megkeseredett vénlányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!