Mi lenne a véleményed a menyedről, ha hétköznapokon nem főzne a családra?
A család mellett saját vállalkozást működtetne, autóval járna rendszeresen mindenhová és heti 3-4 nap pár órát vagy bébiszitterrel, vagy az apjával lenne a gyerek.
Nem kedvelnétek ezek miatt?
Gondolom te vagy a meny! Miért érdekel, hogy mit gondol az anyósod? Nem neki kell megfelelni, hanem a férjednek.
Lehet akkor sem kedvelne, ha minden nap főznél, és 8-14-ig dolgoznál.
A mai világban a nő helye már nem feltétlenül a konyhában van.
Ez egy régi szokásból ered, amikor még a nőknek sajnos nem volt esélyük arra, hogy "edukálják magukat". A férfinak több lehetőségei voltak, így könnyebben jutott nívósabb munkahelyekhez, és elfoglaltabb volt a munkával. Ezért fáradtabbak voltak a nap végén. De ez már a múlt.
Ma már egyre több háztartásban a nőnek is olyan munkahelye van, ahol bizony ott kell lenni naponta több órát, és ez elveszi az időt a főzéstől. Ha lehúzol egy nap 8-12 órát egy (sokszor mentálisan is) megterhelő környezetben, nem biztos hogy utána lesz időd vagy erőd a főzéshez.
Persze mindezek mellett szép és becsülendő, ha egy hölgy ezek ellenére is főz egy fárasztó nap után. Ez csupán érthetővé teszi, ha nincs már erre ereje / ideje.
Mondern megoldás például, hogy a a férfi besegít a konyhában. Pucol, vág, darabol, vagy amit kell, hogy könnyebben, gyorsabban kerüljön étel az asztalra. Én legalábbis nem várom el a feleségemtől, hogy mindent egyedül csináljon. Ugyan annyit gondozik a munkahelyén, és a ház körül is mint én, miért lenne több munkája a konyhában.
Amíg a párjának nincsen baja azzal, hogy nem főz, addig ez teljesen természetes. Ahogyan írták is, ez az ő dolguk.
Büszke lennék a fiamra, hogy ember lett. Tud főzni, és nem besegít a gyerekekkel, hanem magától értetődő, hogy velük van, mint az apjuk.
Az hogy a babysitterrel vagy az az apjukkal vannak, nem ugyanaz:D elvégre ketten vállaltak gyereket.
Az, hogy kedvelném e a menyem nem ettől függene, hanem a személyiségétől.
Nekem teljesen mindegy mit esznek hétköznap vagy hétvégén. Gondolom nem arról van szó, hogy veszélyezteti a gyerek (az unokám) egészségét.
Azt meg végkepp nem tudom elképzelni, hogy miért baj az, ha a gyerek a saját apjával van.
Hát én mèg a jégesőben is gyalog húzom a gyereket mindenhova!!!! 😂😂😂
Ki irta ki ezt a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!