Mi lenne a véleményed a menyedről, ha hétköznapokon nem főzne a családra?
A család mellett saját vállalkozást működtetne, autóval járna rendszeresen mindenhová és heti 3-4 nap pár órát vagy bébiszitterrel, vagy az apjával lenne a gyerek.
Nem kedvelnétek ezek miatt?
A kérdés nagyon megtévesztő!
A te anyósodnak sem az a baja veled, hogy nem főzöl, sőt nem is neki van baja veled, hanem fordítva, neked van bajod ővele!
Sőt a kérdés nem is megtévesztő, hanem egy hazugság, amivel most magad mellé akarod állítani az embereket, de az én szemembe még nagyképübb ember lettél.
Semmi megtévesztés nincs. Ugyanezekkel a szavakkal esett nekem egy kommentelő, aki már oldalak óta pörög azon, hogy mi az hogy én baba mellett dolgozom, vagy hogy ételt rendelünk hétköznap… Utána ezeket szépen pontokba is szedte, hogy na tessék, ezek miatt nem kedvel az anyósom biztosan! Ott van feketén-fehéren.
Engem itt most elsősorban nem az érdekelt, hogy bárki nekem adjon igazat, hanem hogy az “anyósok” tényleg ezek miatt utálkoznak-e.
Mondjuk számomra kérdés, hogy mennyi idősek és konkrétan mennyi időt töltenek a gyerekek a bébiszitterrel?
Mert szép dolog a gyerekvállalás és a vállalatvezetés, de nem a bébiszitternek vállalja az ember a gyereke(ke)t, hanem magának.
Simán kiakadhat az állatja az autókázáson is.
Volt időszak, amikor én munkahelyen dolgoztam, a férjem otthon. Egy autónk volt, pocsék buszközlekedés, ezért a férjem elvitt és hazahozott a munkából. Napközben neki is kellett az autó a munkájához.
Erre anyós, akinek soha sem autója, sem jogsija: minek viszed Marit autóval, nem tud busszal járni, mint a többi rendes asszony? :D
A férjem is megkapta, hogy: te is minek jársz autóval tán arra születtél?
Na, most mi ez ha nem irigység és rosszindulat?
Amúgy nem Mari vagyok, de ki tudja itt garázdálkodik-e és a hangsúly egy Oscart érdemelt volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!