Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi lenne a véleményed a...

Mi lenne a véleményed a menyedről, ha hétköznapokon nem főzne a családra?

Figyelt kérdés

A család mellett saját vállalkozást működtetne, autóval járna rendszeresen mindenhová és heti 3-4 nap pár órát vagy bébiszitterrel, vagy az apjával lenne a gyerek.

Nem kedvelnétek ezek miatt?

2022. márc. 21. 15:36
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
50%
Neked biztos saját vállalkozásod van és egy pici gyereked, hohy ennyire ráérsz itt vergődni már 2 napja és ezen lovagolni, hogy random emberek igazat adnak e neked? Úgyse látják mind a két oldalt, lehet anyós másra sértődött meg. Egyébként egyszerűbb lenne vele leülni és megbeszélni, ha nem megy, el kell engedni.
2022. márc. 21. 16:41
 22/44 anonim ***** válasza:
50%

A kérdés nagyon megtévesztő!

A te anyósodnak sem az a baja veled, hogy nem főzöl, sőt nem is neki van baja veled, hanem fordítva, neked van bajod ővele!

Sőt a kérdés nem is megtévesztő, hanem egy hazugság, amivel most magad mellé akarod állítani az embereket, de az én szemembe még nagyképübb ember lettél.

2022. márc. 21. 16:46
 23/44 anonim ***** válasza:
83%
Nekem rosszabb véleményem lenne az anyósról, aki ez alapján alkot ítéletet...
2022. márc. 21. 16:56
 24/44 anonim ***** válasza:
90%
Egész őszintén, mi a közöm lenne hozzá, hogy hogyan oldják meg a főzést/kaját?
2022. márc. 21. 16:57
 25/44 A kérdező kommentje:

Semmi megtévesztés nincs. Ugyanezekkel a szavakkal esett nekem egy kommentelő, aki már oldalak óta pörög azon, hogy mi az hogy én baba mellett dolgozom, vagy hogy ételt rendelünk hétköznap… Utána ezeket szépen pontokba is szedte, hogy na tessék, ezek miatt nem kedvel az anyósom biztosan! Ott van feketén-fehéren.

Engem itt most elsősorban nem az érdekelt, hogy bárki nekem adjon igazat, hanem hogy az “anyósok” tényleg ezek miatt utálkoznak-e.

2022. márc. 21. 17:03
 26/44 anonim ***** válasza:
88%
Belinkelné valaki az ominózus kérdést? Köszi
2022. márc. 21. 17:06
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázott a gyerekekre, ti pedig ezt a feladatot átadtátok egy idegennek, akinek fizettek. Ezen megsértődött, anyósom már csak ilyenek. Elég valószínű, hogy nem ilyen abszurd dolgokra van ki, hogy autóval jársz és dolgozol.
2022. márc. 21. 17:14
 28/44 anonim ***** válasza:
24%

Mondjuk számomra kérdés, hogy mennyi idősek és konkrétan mennyi időt töltenek a gyerekek a bébiszitterrel?

Mert szép dolog a gyerekvállalás és a vállalatvezetés, de nem a bébiszitternek vállalja az ember a gyereke(ke)t, hanem magának.

2022. márc. 21. 17:37
 29/44 anonim ***** válasza:
87%
Anyám kérdezte, mit főztem. Ő tipikus háziasszony, még az ételt is ő szedi apámnak, mert az náluk így alakult ki. Mondom nem főzök hétköznap, menüzünk, házhoz hozzák egy étteremből, mert nincs időm főzni. A következő héttől kezdve Anyu is rendelte a kaját, mint ahogy azóta minden hétköznap. Imádja. Na ilyen egy normális nagyszülő/anyós/anya. Nem megszól, hanem eltanulja a jó példát.
2022. márc. 21. 18:18
 30/44 anonim ***** válasza:
81%

Simán kiakadhat az állatja az autókázáson is.

Volt időszak, amikor én munkahelyen dolgoztam, a férjem otthon. Egy autónk volt, pocsék buszközlekedés, ezért a férjem elvitt és hazahozott a munkából. Napközben neki is kellett az autó a munkájához.

Erre anyós, akinek soha sem autója, sem jogsija: minek viszed Marit autóval, nem tud busszal járni, mint a többi rendes asszony? :D

A férjem is megkapta, hogy: te is minek jársz autóval tán arra születtél?

Na, most mi ez ha nem irigység és rosszindulat?

Amúgy nem Mari vagyok, de ki tudja itt garázdálkodik-e és a hangsúly egy Oscart érdemelt volna. :D

2022. márc. 21. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!