Duuurva anyós problémával állok szemben. Napi szinten gyomor idegem van, és a sírás gyötör. Könyörgöm, valaki segítsen! Mit javasolnátok?
Brutális emberi felfogások vannak az biztos én 4 éve élek együtt a párommal hasonló a helyzet valamilyen szinten már csak nevetek minden szituáción nekem még a kezem se merte meg kérni hátam mögött rendesen támogatják a negatív hüjeségekkel a páromat jelenleg csak telefonon mert elég messze lakunk tőlük. Nevetséges az hogy 34 evés a párom és az utobbi időkben azt veszem észre mintha más emberrel lennék együtt gondolom már sok neki a otthonról jött agymosás lassan bezavarodik oda jutottunk h nem beszélget elvonul magában akár orákig az udvaron éjel 2 ig is vicc az egész jelzem az első 2 éveben elég jol megvoltunk de miota elköltöztünk az országból azt se tudom kivel vagyok együtt jelzem azelött is voltak szurkálodások néha elég vad pofátlan dolgok a családja részéről ( nagymama, anya és még az élettársa is) atya ég 😆
Már beletörödttem lépek a közel jövőbe 3 szor is leülttem beszélgetbi normálisan a párommal nincsenek válaszai csak annyi h ő is észre vete hogy valami nincs rendjén hát elég hosszú ideje már de most kimerte nyögni h észre vete ő is. Brutális egy gyermeket milyen felnőtté nevelnek egyes szülők, én soha nem volttam pofátlan senkivel a családjából és fogalmam sincs mért kapttam a sok szurkálodást a családtól volttak elég perzselő beszologatások pl. A szép láynok mind qurvák ez egy családi ebédnél történt a párom huga kérdezet rá hogy mama te normális vagy mire érted ezt mi is szépek vagyunk ( vagyis én meg a párom huga aki akkor volt 17 éves) erre az öreg lány hát ja rátok is érthető mondom nem semmi egy ebéd ez azzal léptem is a szobába azon gondolkodva h ez most mi a fene volt kezdtem rájönni miota ismernek ugy ahogy de azota is elsőperctől utálnak de h miert azt nem tudom mar nem is erdekel a hujek felfogasa beteg emberek elnek ezen a földön ugyhogy ha a helyzet hasonlo akkor lepned kell a parod nem not fel s nem is fog barmenyire probalod segiteni stb. Felfoghatatlan szamomra hogy sok ferfi h a fenebe nem tud elszakadni a csaladtol egy kicsit valtozni felnott lenni de az egy biztos egy szerelmes par nem hadja h masok bele szoljanak az eletukbe csak egymasra fokuszálnak kb ennyi... sok sikert a valtozashoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!