Duuurva anyós problémával állok szemben. Napi szinten gyomor idegem van, és a sírás gyötör. Könyörgöm, valaki segítsen! Mit javasolnátok?
"Tudod én azt tanultam, hogy a hülyéknek mindig adjunk igazat, szóval rendben van, igazad van"
Ne haragudj, kedves kérdező, de annak a kommentelőnek igaza van, olvas már vissza mindazt, amit ide leírtál, szerinted értelmes ember vagy?
Odaköltözöl az anyósodék nyakára, hagyod magad gyerekként kezelni, a párodnak elnézed, hogy sz*rba sem vesz, még a szüleit is pénzeled, és most is kötöd az ebet a karóhoz, hogy te ennek az embernek fogsz szülni :D
Szerintem ne te tanácsolgasd másoknak, hogy hozzák rendbe az életüket :D
A nem kérdésre válaszolókat egyszerűen hagyd figyelmen kívül. :)
Ez szuper, hogy megbeszéltétek a dolgokat a férjeddel, az pedig még szuperebb, hogy melletted áll.
Továbbra is húzzátok meg a határokat a saját közös életetekben, mert később, ha terhes leszek, az anyós akkor fog igazán bekattanni... Akkor kezd majd tudatosulni benne, hogy a fia apa lesz, családja lesz, nem az ő pici fia.
*még nem borította...
És akkor még nincs gyerek.
Nagyon Nagyon nagyon alaposan járd körül a gyerek vállalás előtt, hogy mire hova szülsz.
Én is marha szerelmes voltam, de jól megvoltunk, de az a lelki állapot amit anyós okozott borzalom. Utólag, ill. Egy másik talpraesett, anyjától elszakadt férfival való egyutt élés után latom, hogy milyen sok probléma volt az exem részéről. Anyós azért olyen, mert megteheti.
Szerintem előbb költözzetek oda, és tapasztald meg, hogy a férjed szavai mögött vannak-e tettek, mert az, hogy most mit mond, és majd akkor mit tesz, közel se biztos, hogy egyeznek! UTÁNA vágjatok bele a gyerek-projektbe! Te sem lehetsz annyira elvakultan babalázban, hogy ne mérd fel ésszel, hogy mit kockáztatsz, ha bebetonozod magad egy olyan helyzetbe, amiből nincs kiút, ha meg semmi más nem érdekel, csak hogy minél hamarabb gyerekezz, akkor ne csodálkozz, ha utána már nem te leszel a saját életed alaktója, hanem - továbbra is - anyós...
Ki a fene örülne, ha anyósék állandóan a kertjében sertepertélnének, gyakorlatilag teljes bejárást igényelnének, teljesen mindegy, hogy milyen alapon?! Nonszensz! Semmi kedvem nem lenne nekem sem úgy élni, hogy bármikor beállíthatnak, vagy csak arra ébredek vasárnap, hogy kint vakergál a kertben, és mellette természetesen mindenbe garantáltan bele fog ugatni,
a kisfia meg igen valószínű, hogy sokmindent rá fog hagyni ezután is...
VÁLÁS egy ilyen pasi mindig ANYUCI PICI FIA marad.Miért beszélnek úgy a házról hogy csak a fiuké?Gondolom az ő pénzük és a hitel
Itt mindig úgy fognak rád nézni mint egy megtürt személyre.Soha nem lessz beleszólási jogod semmibe.Lásd a kertel kapcsolatos dolgok!
A gyerek olaj lessz a tűzre.
Úgy leszel tartva bocs(mint egy tenyész kanca)a szülésen kívül úgy mond semmi nem rád tartozik.Ez lessz számodra a legfájdalmasabb.Mikor majdhogynem a szülő orvosnál is okosabb akar majd lenni de legszívesebben ő lenne az orvos.Csak ő miután megvan a baba már veled egyáltalán nem foglalkozna
A férjed megértő mindig az anyával lessz nem veled.Hidd el ez örökre így is marad!
Ha már ilyen buta voltál hogy ezt nem láttad előre mihamarabb menekülj ebből a családból. Gyereket meg egy felnött férfinak szüljél aki már elvágta a köldök zsinórt.Itt neked esélyed hogy boldog legyél nulla.Tudod a fiú örökre az övűké és lóvé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!