Duuurva anyós problémával állok szemben. Napi szinten gyomor idegem van, és a sírás gyötör. Könyörgöm, valaki segítsen! Mit javasolnátok?
Anyosod betegesen szereti a fiát.A férjed rajongása az anyájért is beteges.
Ne Ted magad tönkre
Kert csak ürügy ha meg ezt valami csoda módján megakadályozod jön majd más.
Utolsó a hölgy szereti a férjét felnött nő
A fér meg szereti betegesen az anyját
Inkább most szenvedjen el a fájdalmat és dolgozza fel a kudarcot hogy a házassága nem sikerült a saját hibáján kívűl Igaz hibázott ő is hogy ezt a férfinek mondott gyereket választotta mint egy életre lelki nyomorékká tegye magát.
a "túlreagálod" valóban elég figyelmeztető jel arra hogy itt lényegi változás nem fog történni
Tudom minden porcikád tiltakozik az ellen hogy elfogadd a tanácsot, hogy jobb lelépni. szinte biztos vagyok benne hogy nem is fogsz válni és lesz majd gyermek is. annyi ilyen van. :(
tényleg légy résen, akár vidd el a férjed egy párterápiás tanácsadásra, ahol elmondják neki, hogy hova vezethet, ha anyós is szerves része az életeteknek.
Szülsz egy gyereket, majd jön a szülés utáni depresszió. Anyós àtjárkál majd a cuki unoka miatt, aztán hallgathatod, hogy egy kalap kaki vagy, aki mindent rosszul csinál. Èn megkaptam a gyökértől (anyóstól) hogy a 2 hetes gyerekemnek nem tudom levágni a körmét, csak megszültem. (2 hetes gyereknek nem vdgjuk a körmét, max picit finoman reszeljük, vagy kesztyűt adunk rá, szerintem.. ) kimentem a fürdőszobába és teljesen összeomlottam. Hónapokig jàrt a fejemben az öngyilkosság. Fokozatosan elment a tejem, 3. hónaptól màr nem is volt. Erre az anyós rá 5 teljes hónapig kérdezte, h nna van tejed?
Majd megjegyezte, h sebaj, a màsik menye még szoptat, rátesszük majd a gyereket az ő mellére.. aztán szájára is vette a fiamat, aki az ő unokája. Ez még nem minden, de hosszú lenne..
Menekülj az anyòstól! Ha a párod leállítja, akkor jó. Ha nem, akkor borítékolható, hogy a ti házasságotok is tönkre fog menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!