Semmi nem jó anyosnak..mit tehetek?
Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hogy mit tegyek mert már kezdem nem birni anyosomat.
5 éve vagyunk együtt a férjemmel, most lesz 11 hónapos a kisfiunk. Na azotátol katasztrófa a kapcsolatunk anyossal, az előtt se tetszett neki semmi amit csináltam de most mindig belémköt..pl nem jól öltöztetem a gyereket, miért nem adok ne cukros teát, miért veszem meg még mindig azt a drága tápszert adjak neki tehéntejet mert az ő fia is azon nőtt fel. 3hónapos volt a kisfiam sírt persze felettem és anyosom azt mondta hogy tegyem le mert csak elkényeztetem egy kis sirástól nem lesz semmi baja... 20 km-re lakik tőlünk és a faluba azt hireszteli hogy én nem főzök, ő kell hozza a fiának a kaját s ilyesmi....A férjemmel beszéltem erről de semmi nem változott nem szólt semmit, mintha minden a legnagyobb rendbe volna... Persze anyosom is kis sunyi mert ezeket a dolgokat úgy mondja nekem amikor a férjem nem hallja vagy nincs itthon... Bennem is van hiba, de soha nem voltam tiszteletlen vele 1x szóltam vissza s akkor is megkaptam hogy engem édesanyám rosszul nevelt...
Mit tudnék csinálni, hogy már hadjon végre békén?
Csak akkor mehet ha a férjed otthon van, plusz ha nem pofázik bele a dolgokba.
Hangfelvevő jó ötlet.
Szólj, ha a férjed nem állítja le, te fogod, de abban nem lesz köszönet. Ha a férjed megsértődik, pakolhat és mehet haza vigasztalni a banyát.
Egyetlen megoldás van, állj ki magadért!
A férjem anyjának én hiába mondok bármit, lepereg róla, csak annyit fog fel, amennyit akar. A sz@rkeverésen és a hempergésen kívül semmi más nem érdekli.
Az a fontos és az a jó, amit Ti otthon megbeszéltek.
Én sajnos nem voltam elég határozott már az elején, de most, hogy évek óta megkeseríti az életünket (állandóan feszültséget gerjeszt köztünk, mert "elvettem" az aranytojást tojó kisfiát), már simán megmutatnám, hogy hol az ajtó, és mondanám, hogy oda menjen, ahol kíváncsiak rá. De hónapok óta nem sikerült felénk néznie, úgyhogy erre még várok. Nagyon érik neki. Szerencsére a férjem is így látja (nem én befolyásolom, pusztán szégyenli az anyját), úgyhogy ő sem fogja megvédeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!