Semmi nem jó anyosnak..mit tehetek?
Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hogy mit tegyek mert már kezdem nem birni anyosomat.
5 éve vagyunk együtt a férjemmel, most lesz 11 hónapos a kisfiunk. Na azotátol katasztrófa a kapcsolatunk anyossal, az előtt se tetszett neki semmi amit csináltam de most mindig belémköt..pl nem jól öltöztetem a gyereket, miért nem adok ne cukros teát, miért veszem meg még mindig azt a drága tápszert adjak neki tehéntejet mert az ő fia is azon nőtt fel. 3hónapos volt a kisfiam sírt persze felettem és anyosom azt mondta hogy tegyem le mert csak elkényeztetem egy kis sirástól nem lesz semmi baja... 20 km-re lakik tőlünk és a faluba azt hireszteli hogy én nem főzök, ő kell hozza a fiának a kaját s ilyesmi....A férjemmel beszéltem erről de semmi nem változott nem szólt semmit, mintha minden a legnagyobb rendbe volna... Persze anyosom is kis sunyi mert ezeket a dolgokat úgy mondja nekem amikor a férjem nem hallja vagy nincs itthon... Bennem is van hiba, de soha nem voltam tiszteletlen vele 1x szóltam vissza s akkor is megkaptam hogy engem édesanyám rosszul nevelt...
Mit tudnék csinálni, hogy már hadjon végre békén?
1. Ha négyszemközt vagyzok, hangfelvevő elindít, meg tudod mutatni a férjednek.
2. Ha a fia nem oldja meg, meghúzod te a határokat és nincs kecmec.
Légy erős
Nem értem miért hagyod magad. Ha nekem szólt volna be ilyet, hogy anyám rosszul nevelt (aki 23 éve halott), bizisten úgy megrángatnám hogy a protkója esne ki, azután pletykálhat a falusi pondrója.
Szólj vissza neki nyugodtan, ha nem tetszik elmehet.
5, Tudom, melyik sztorira gondolsz, de ott a lánykának már több kérdése volt korábban, amiket felvállal, szerintem ő nem kamus. :) De tényleg vicces az egybeesés, nekem is rögtön beugrott.
Kérdező, tényleg beszélj a férjeddel is! Vigye a gyereket nagyizni, ha akarja, meg menjen, de te nem vagy köteles eltűrni, hogy ilyen stílusban beszéljen veled. Ettől nen szakítod el se őt, se a gyereket a mamától, egyszerűen csak nem tartasz velük, ehhez jogod van.
Eleve az ő anyja, szerintem alap lenne, hogy akkor jöjjön, amikor a fia is otthon van. Én imádom az anyósomat, de biztos nem akarnék vele kettesben jópofizni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!