Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ki tegezi az anyósát, apósát?...

Ki tegezi az anyósát, apósát? Mennyire megszokott ez?

Figyelt kérdés
Nálunk a családban mindenhol magázzák az anyóst, apóst, illetve csókolommal köszönnek. Kíváncsi vagyok, ti milyen viszonyban vagytok.
2022. febr. 15. 17:39
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
82%
Apóst gyerekkorom óta ismerem, és tegezem. Anyóst nem igazán ismerem, párszor találkoztam vele a kapcsolatunk előtt, eleinte magáztam. Aztán történt egy baleset, amikor idióta sógorom kellett ellátni, (van eü végzettségem, de nem dolgoztam benne soha) és mindenkit tegezve utasítottam. Sokkal gyorsabb, és megszokottabb volt, hogy hozz egy ezt vagy azt, mint tessék már hozni egy ezt vagy azt. Párom és húga is ott volt, nekem meg mindegy volt ki hoz. (Nálunk nagyszülők is tegeztetik magunkat az unokák feleségeivel, pedig 80+osok. Viszont a feleségek nagyszülei nem.) Másnap azt mondta, ha gondolom, tegezzem nyugodtan. Azóta tegezem, a sógor meg orrol rám érte. Após apám helyett apám, de anyóssal is jóba vagyok.
2022. febr. 16. 00:08
 32/39 anonim ***** válasza:
91%
Tegezem őket, ahogyan ő is az én rokonaimat.
2022. febr. 16. 07:10
 33/39 grafno ***** válasza:
82%
Mi tegeztuk a dedit de a mamira meg raszolt hogy csak magazhatja. Akkor voltak 93-72 mi meg 10kb.
2022. febr. 16. 17:48
 34/39 anonim ***** válasza:
77%
Én magázom párom szüleit, nőként. Ők engem tegeznek, és az én szüleim 1 év után felajánlották páromnak a tegezést. Szerintem ez örökre így marad. Bár házasok nem vagyunk, 5 éve vagyunk együtt, együtt is élünk, ha lesz gyerekünk is tuti magázódni fogok velük. Nem szeretek magázódni, kellemetlen ez, de nem tudok mit tenni. Szerintem kedvelnek.
2022. febr. 16. 22:09
 35/39 anonim ***** válasza:
20%

"ha lesz gyerekünk is tuti magázódni fogok velük."

WTF? A gyerekeiddel? 😂😂

2022. febr. 16. 22:11
 36/39 anonim ***** válasza:
90%
#35, értő szövegolvasás. Végig az anyós/apósról van szó. Nyilván velük fogok magázódni, és nem a gügyögő 2 évesemet fogom rávenni, hogy magázzon.
2022. febr. 16. 22:26
 37/39 anonim ***** válasza:
63%

Akkor úgy kellett volna írnod, hogy "továbbra is magázódni fogok velük", nem én tehetek róla, hogy nem tudsz rendesen fogalmazni. 🤦🏽‍♂️😂😂😂😂

2022. febr. 16. 22:53
 38/39 anonim ***** válasza:
86%
Tegeződünk. Férjem szintén tegezi a szüleimet. A szüleim anno magázták a nagyszülőket, a saját szüleiketi s szóval náluk ez volt az alap.
2022. febr. 17. 01:30
 39/39 anonim ***** válasza:
81%
Előbb ismertem az anyósomat, minthogy tudtam volna ki a fia. :D Együtt dolgoztunk régen egy ideig.
2022. febr. 17. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!