Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ki tegezi az anyósát, apósát?...

Ki tegezi az anyósát, apósát? Mennyire megszokott ez?

Figyelt kérdés
Nálunk a családban mindenhol magázzák az anyóst, apóst, illetve csókolommal köszönnek. Kíváncsi vagyok, ti milyen viszonyban vagytok.
2022. febr. 15. 17:39
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
93%

Párom amikor be mutatott anyóséknak én magázódtam elsőre akkor közölték, hogy " ne magázzál nem vagyunk mi öregek "

Jó a kapcsolatom velük sőt apósom mindig emlegeti , hogy végre a lánya nem egy hülye gyereket vitt haza . 2 éve vagyunk együtt. Ami fura volt nekem , hogy ők is úgy ahogy a párom teljesen normálisan fogadták , hogy én nemzetközi kamion sofőr vagyok . Pont anyósom mondta , hogy nem az együtt töltött idő mennyisége számít, hanem a minősége. Azaz nekem baromi nagy szerencsém van .

2022. febr. 15. 17:48
 2/39 anonim ***** válasza:
85%
Férjem, jómagam, tesóm, sógornőm, másik sógornőm gyerekei mind tegezik. Egyedül sógornőm magázza az anyósát, 80 körüli rugalmatlan néni.
2022. febr. 15. 17:48
 3/39 Lazy Lover ***** válasza:
78%
én anno tegeztem őket sok ismerős tegezi
2022. febr. 15. 17:51
 4/39 anonim ***** válasza:
32%
Amikor először találkoztam az anyósommal akkor letegeztem egyből. Úgy gondoltam, ha nem tetszik neki akkor majd nem beszélünk. De anyósom laza, és jó a viszonyunk. Én biztos nem magáznám egy családtagomat sem.
2022. febr. 15. 17:57
 5/39 anonim ***** válasza:
97%
Aki a legutóbb anyós jelölt volt, azt én is magáztam.
2022. febr. 15. 18:01
 6/39 anonim ***** válasza:
88%
Házasságkötés után mondták, hogy tegeződjünk (ez több, mint 40 éve volt). Anyósom tegezve, kedvesen, mosolyogva utált engem, s emiatt a gyerekeinket sem szerette. Már nem élnek, de mai napig az egész rokonság, ismerősök azt hiszik, milyen csodás kapcsolatunk volt....Halottról vagy jót, vagy az igazat. Azóta sem mesélek róla senkinek.
2022. febr. 15. 18:03
 7/39 anonim ***** válasza:
40%
Akiket ismerek, mindenki, söt ezelött 20-30 évvel is elterjedt volt.
2022. febr. 15. 18:08
 8/39 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk elég nagy a korkülönbség, és mégis tegezem őket. Amikor nem hallják. XD
2022. febr. 15. 18:09
 9/39 anonim ***** válasza:
81%

A férjem tegezi anyukámat.

Én nem tegezem apósomat, pedig könnyebb lenne a kommunikáció számomra.. így igazából leredukálódik a fontos körökre, mert nem vagyok annyira jó magázós kommunikációban.

2022. febr. 15. 18:10
 10/39 anonim ***** válasza:
95%
Mikor először találkoztunk, már rögtön mondták, hogy tegezzem őket. A párom összes családtagja szintén, senkivel se magázódom. A kapcsolatom is jó velük. Nem szoros, de azért jó.
2022. febr. 15. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!