Ki tegezi az anyósát, apósát? Mennyire megszokott ez?
Figyelt kérdés
Nálunk a családban mindenhol magázzák az anyóst, apóst, illetve csókolommal köszönnek. Kíváncsi vagyok, ti milyen viszonyban vagytok.2022. febr. 15. 17:39
1/39 anonim válasza:
Párom amikor be mutatott anyóséknak én magázódtam elsőre akkor közölték, hogy " ne magázzál nem vagyunk mi öregek "
Jó a kapcsolatom velük sőt apósom mindig emlegeti , hogy végre a lánya nem egy hülye gyereket vitt haza . 2 éve vagyunk együtt. Ami fura volt nekem , hogy ők is úgy ahogy a párom teljesen normálisan fogadták , hogy én nemzetközi kamion sofőr vagyok . Pont anyósom mondta , hogy nem az együtt töltött idő mennyisége számít, hanem a minősége. Azaz nekem baromi nagy szerencsém van .
2/39 anonim válasza:
Férjem, jómagam, tesóm, sógornőm, másik sógornőm gyerekei mind tegezik. Egyedül sógornőm magázza az anyósát, 80 körüli rugalmatlan néni.
3/39 Lazy Lover válasza:
én anno tegeztem őket sok ismerős tegezi
4/39 anonim válasza:
Amikor először találkoztam az anyósommal akkor letegeztem egyből. Úgy gondoltam, ha nem tetszik neki akkor majd nem beszélünk. De anyósom laza, és jó a viszonyunk. Én biztos nem magáznám egy családtagomat sem.
5/39 anonim válasza:
Aki a legutóbb anyós jelölt volt, azt én is magáztam.
6/39 anonim válasza:
Házasságkötés után mondták, hogy tegeződjünk (ez több, mint 40 éve volt). Anyósom tegezve, kedvesen, mosolyogva utált engem, s emiatt a gyerekeinket sem szerette. Már nem élnek, de mai napig az egész rokonság, ismerősök azt hiszik, milyen csodás kapcsolatunk volt....Halottról vagy jót, vagy az igazat. Azóta sem mesélek róla senkinek.
7/39 anonim válasza:
Akiket ismerek, mindenki, söt ezelött 20-30 évvel is elterjedt volt.
8/39 anonim válasza:
Nálunk elég nagy a korkülönbség, és mégis tegezem őket. Amikor nem hallják. XD
9/39 anonim válasza:
A férjem tegezi anyukámat.
Én nem tegezem apósomat, pedig könnyebb lenne a kommunikáció számomra.. így igazából leredukálódik a fontos körökre, mert nem vagyok annyira jó magázós kommunikációban.
10/39 anonim válasza:
Mikor először találkoztunk, már rögtön mondták, hogy tegezzem őket. A párom összes családtagja szintén, senkivel se magázódom. A kapcsolatom is jó velük. Nem szoros, de azért jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!