Számomra nagyon furcsa lenne, ha magázna. A fiam is tegezi az ő szüleit.
2022. febr. 15. 18:24
12/39 anonim válasza:
Tegezem anyósomat, az első találkozás óta. Ő ajánlotta fel. Nagyon kedves nő, kimondottan szeretem, jól kijövünk.
Az én szüleim és a férjem édesapja már sajnos nem éltek, amikor megismerkedtünk egymással (mármint a párom és én), így nem tudom, velük hogyan alakult volna a tegezés-magázás.
2022. febr. 15. 18:27
13/39 anonim válasza:
A környezetemben mindenki tegezi őket. Pedig már én is majdnem anyós vagyok (lányaim menyasszonyok). Tehát már 30 évvel ezelőtt is tegeztem a saját anyósomat-apósomat. Ők ajánlották fel - akkoriban azért még nem volt divat hogy élből letegezzünk egy idősebb embert...
2022. febr. 15. 18:51
14/39 anonim válasza:
Az első perctől fogva nem magázódunk.Meg sem próbáltam,gondoltam ha ő akarja majd szól,hogy másképp köszönjek vagy másképp beszéljek vele.
Nekem ugyan olyan személy mint bárki más,csak most már közeli családtag.
"szia" és kész.rokonságban nálunk sem divat ez a csókolommal köszöngetés.🤨
2022. febr. 15. 19:03
15/39 anonim válasza:
Én tegezem őket, talán az első közös karácsonyunkkor ajánlották fel. Szerintem ez így van rendjén, bár furcsa is kissé, mert nagyon nagy a korkülönbség köztünk. Számomra ez azt jelenti, hogy elismernek egyenrangú partnerként a kapcsolatunkban. Olykor tudunk mélyebb témákról beszélni, pl. ami aggaszt engem, vagy anyós gyerekkoráról, igyekszik minden fontos információt átadni, és sok hasznos tanácsot, segítséget kapok tőle.
Két testvérem van, ők magázódnak a párjaik szüleivel.
2022. febr. 15. 19:08
16/39 anonim válasza:
Apukám a mai napig magázza őket,hiába mondják hogy tegezheti őket.
2022. febr. 15. 19:12
17/39 anonim válasza:
Én tegezem a párom szüleit sőt a nagymamáin és a dednagymamaján kívül mindenkit a családban az aposomat elég hamar tegeztem az anyósomat kicsit később (először azt hittem azért nem mert ő sem tegezi/tegezheti az anyósát sok idő után se aztán egyszer csak valamiért kérte hogy jöjjek ki a konyhába egy átlagos délutánon és akkor tegezödrunk össze
2022. febr. 15. 19:13
18/39 anonim válasza:
Minden pasim szüleit magáztam eddig. Valahogy ilyen típusú családokkal szoktunk közel kerülni egymáshoz. Pedig nem valami ultrakonzervatív, világvégi kistelepülésről beszélünk.
2022. febr. 15. 19:13
19/39 anonim válasza:
Tegeződünk. És a férjem is tegezi az én szüleimet. Nagyon ritka az én környezetemben a magázás családban.
2022. febr. 15. 19:23
20/39 anonim válasza:
Nekem magázni kell őket, az én szüleim viszont gyűlölik a magázódást és minden korosztálytól kérik a tegeződést, így a páromtól is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!