Ki tegezi az anyósát, apósát? Mennyire megszokott ez?
Figyelt kérdés
Nálunk a családban mindenhol magázzák az anyóst, apóst, illetve csókolommal köszönnek. Kíváncsi vagyok, ti milyen viszonyban vagytok.2022. febr. 15. 17:39
21/39 anonim válasza:
Mivel apósom meg anyósom is fiatalabb nálam így tegeződtünk a kezfetektől fogva.
22/39 anonim válasza:
Nem vagyok profi az anyanyelvűkön mondaton belül tegezek magàzok.
23/39 anonim válasza:
Na, megjött a sugardaddy is, aki feszes, huszonéves bulára vágyott!
Az komoly lehetett, mikor a bula hazavitt bemutatni! Faterék arcára biztos ráfagyott a mosoly!😂
24/39 anonim válasza:
Tegezem. Igaz lassan 3 éve nem beszélek anyóssal. Após sajnos meghalt mielött megismerhettem volna.
Anya 25 éve van nevelőapámmal, azóta magázza nevelőapam szüleit.
25/39 anonim válasza:
23
Hát kb két évig nem nagyon kellett hazamennie miután felvállaltuk nyilvánosan a kapcsolatunkat. Aztán ahogy jöttek az unokàk hirtelen elfogadták a dolgot.
26/39 anonim válasza:
Elso korben magazodtam, aztan ok ajanlottak fel a tegezodest.
27/39 A kérdező kommentje:
Érdekes, az én szüleim 30 éve házasok, mégsincsenek tegező viszonyban az anyóssal. Nekem furcsa, mert így olyan hidegnek tűnik a kapcsolat köztük, pedig egyébként teljesen jó.
2022. febr. 15. 21:12
28/39 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy néninek mutatta be magát, miközben tegezett. Én erre már sz@ros valagú gyerek korom óta allergiás vagyok, szal egyszercsak el6ároztam, hogy vagy tegeződünk oda is meg vissza is vagy oda se, meg vissza se. Ezért szépen elkezdtem sziával köszönni, keresztnevet használni csaj, nénit bácsit neg simán elhagyni belőle. Eddig nem pijjogtak érte, de ha úgy lenne, simán megmobdanám, hogy kereső, majdnem 40 éves felnőtt ember vagyok, csendőrpertut nem tűrök senkitől, ha meg pampogna, h dehát ő öreg, arra meg mondanám, h föld alatt v éppen felette, de majd valamiképpen én is leszek annyi.
29/39 anonim válasza:
27
Az én szüleim a saját szüleiket is magázták.
30/39 anonim válasza:
Tegeződünk már nagyon a kezdetektől fogva, ők mondták, hogy tegeződjünk inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!