Nekem nem esne jól, ha nem próbálná fel. Legutoljára mikor kaptam egy karkötőt, azonnal felpróbáltam és magamon is hagytam, mivel nagyon tetszett. A "majd megnézem az ajándékot" típusúakat sosem értettem. Minden ajándékozó szeretné látni az ünnepelt arcát, amikor kibontja az ajándékot, legalábbis én így vagyok.
2020. aug. 18. 10:01
2/30 anonim válasza:
Én egyedül szeretem megnézegetni, kinyitni az ajándékot. Nem tudok jól színészkedni és a meglepetéseket sem szeretem túlzottan, így egyből látszana, ha az ajándék nem nagyon talált be és nem akarnám megbántani azt akitől kaptam.
De mivel nem szeretem a meglepetéseket ezért akkor se sikerül mindig normális fejet vágnom ha éppenséggel tetszik az ajándék (megintcsak sértődés lehet belőle).
És olyan is volt már, hogy elsőre nem tetszett valami, aztán mégis megszerettem. :D
2020. aug. 18. 10:08
3/30 anonim válasza:
Amúgy én ezt nem tekinteném bunkóságnak, én se veszek fel egyből mindent amit kapok :D pl karácsonyra a zoknikupacot, de akár karkötőt sem. Otthagyom a fa alatt a tasakban és később még odajárkálok meglesegetni :D
2020. aug. 18. 10:09
4/30 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond.
2020. aug. 18. 10:14
5/30 anonim válasza:
Ez szerintem az ajándékozás helyétől is függ. Nyilvános helyen nem hiszem, hogy elkezdeném próbálgatni. Egyrészt úgyse látnám hogy áll, akkor már a kezemben jobban meg tudom nézni, másrészt lehet nem is megy a ruhámhoz. Mondjuk egy gyémant nyaklánc susogós mackóval vagy valami feliratos pólóval annyira nem jó párosítás.
2020. aug. 18. 10:58
6/30 anonim válasza:
Megnézni mindig megnézem az ajándékot, de nem mindig próbálom fel.
De erről eszembe jut a férjem, akinek volt a karácsonyfa alatt az egyik évben egy alsógatya. Piros volt, sok-sok mikulással rajta (poén volt, a férjem ugyancsak visszafogottan öltözködik), na ő azonnal felhúzta. Mondjuk, a nadrágja fölé húzta, de egész este abban volt:)
2020. aug. 18. 11:05
7/30 A kérdező kommentje:
Nálam alap hogyga ékszert kapok felpróbálom hogy lássa az ajándékozó rajtam az örömöt. De akkor ezek szerint nem mindenki ilyen. Nála a alakásán adtam át neki, nem is csatos volt simán bele lehetett volna bújni. De lehet hogy csak nevelés kérdése. Köszi a válaszokat!
2020. aug. 18. 11:07
8/30 anonim válasza:
Amúgy mi anyám 60. születésnapjára vettünk anno egy gyöngysort. Ő se próbálta fel. Egész nap a dobozzal járkált, időnként kinyitotta, nézegette. Csak jeles alkalmakon hordja, egyébként diszhelyen van a szekrényben
2020. aug. 18. 11:08
9/30 anonim válasza:
Szerintem udvariatlanság. De vannak ilyenek. Olyat is láttam már, hogy valaki ki sem bontotta. Az meg kifejezetten bunkóság.
2020. aug. 18. 11:16
10/30 anonim válasza:
Meg. Főleg ha ismeri valaki az ezoterikusokat, akik tárgyakon keresztül teszik a dolgokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!