Volt már olyan, hogy nem tudtad megemészteni a lányod párválasztását, nem bírtál kibékülni magadban az illető férfival? 18 év fölött. MI volt az oka?
Az én anyám nem bírja megemészteni a párválasztásom. Az a baja a barátommal, hogy szerinte nem elég dolgos, mert egy férfinak nem csak az a dolga, hogy dolgozzon, hanem mindent csináljon meg ezen kívül a ház körül. Szóval anyám szerint a párom lusta. Emellett még nem elég kedves és nyitott , alig beszélgetnek. Barátom erre azt mondta, hogy ő nyitott lenne, de anyám folyton csak negatív dolgokról beszél, tartozások, élet nehézségei, ezért a barátom nem szeret vele beszélgetni és nem is palástolja. Ezek miatt nem jönnek ki jól. Én megértem valamilyen szinten minkét oldalt. Nekem megfelel a barátom, szeretem így ahogy van. :) Jobb lenne, ha jobb kapcsolatot ápolnának anyámmal, remélem egyszer megvalósul.
23 éves lány vagyok
Nem tehetsz semmit. Néha szükség van az életben, hogy valaki alaposan po.fára essen, hogy később tudja értékelni az életben a jó dolgokat.
Legyél ott, ha szüksége van rád, ezen kívül nem tudsz tenni semmit. A véleményed elmondod, aztán vagy hallgat rád vagy nem.
Az se mindegy, hogy miért nem tetszik a pasas.
" Mit tehetne?"
Semmit. Elmondhatod a véleményedet, csak nem sértődjél meg, ha nem veszi figyelembe.
Még jó, hogy SEMMI közöd hozzá :)
Rokonok is húzták a szájukat a párom miatt, mondván "azt hittük, magasabb férfit választasz" (166 cm-s). Na, azt nem tették zsebre, amit ezért kaptak tőlem...
Nyilván, ha valami maffiózó lenne, akkor elhiszem, hogy hülyét kapnál, de akkor sem szülhatsz bele, maximum! elmondhatod a vmnyed, de ennyi.
Nekem sem fogadja el anya a barátomat. Állandóan azt hajtja hogy kívülről látszik hogy ennek semmi jövője nem lesz, és ők meg nézzék végig hogy majd 30 éves koromra egyedül maradok. Állandóan csak a veszekedés megy és már ott tartok hogy lelkiismeret furdalásom van ha a barátommal találkozok. Ìgy tényleg egyedül fogok maradni..
23N
Nekem anyám beleszólt a párválasztásomba. Nem is beleszólt, hanem utasított, hogy azonnal szakítsak vele, mert ilyen meg olyan... És mit ért el vele? 20 éves voltam, felvállaltam a döntésemet, és sértett, hogy ilyen szinten beleszól az életembe, és eltávolodtam tőle.
Persze, később rájöttem, hogy igaza volt, és szakitottam az illetővel, de ez sokkal hamarabb bekövetkezett volna, ha csak elmondja a véleményét, és rám bízza a döntést. És nem csesztet folyamatosan, mert ezzel azt érte el, hogy csak azért is meg akartam mutatni neki, hogy nekem van igazam. Pedig nem volt...
Igen, a tiltás lázadást szül.
Meg eleve, nagykorúnál tiltás??
Azért közöm van hozzá, ez így erős túlzás, hogy nincs közöm, de dönteni nem dönthetek helyette. Ezt értem.
Főleg a munkához és pénzhez való viszony az, ami zavar, és az életmód. Nem pont ebben az irányba neveltük a lányomat, és nem szeretném, hogy ki legyen használva. Nem vagyok anyagias, ez nem erről szól, hanem arról, hogy mire becsüli őt egy férfi. Remélem majd ő magától is érezni fogja ezt egy idő után.
Rendben, tisztelettel köszönök minden hosszászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!