Ez az ajándékozás dolog igen veszélyes. Főleg, ha ilyen ízlésfüggő dolog az ajándék. Neked eddig minden ajándék tetszett? Nem hinném.
Én sem szeretek kapni, mert gyűlölöm a lomot, a gagyit, nekem az ékszer is annak számít. Sokkal többre értékelek két mozijegyet, vagy egy tányér házi sütit, vagy csak valami apróságot, vagy valami kézzel nem fogható egyedi dolgot.
Ha ennyire nem ismered az illetőt, miért vettél neki ékszert?
2020. aug. 18. 14:05
22/30 anonim válasza:
Én nagyon gyakran ajándékozok ékszert, de ez sosem jutott eszembe. Én örülök neki, ha azt kapok, és ezt ki is mutatom, felpróbálni viszont nem szoktam. Általában amúgy is van rajtam valami ékszer, és együtt hülyén néz ki, illetve ritka, hogy amit kapok, pont passzoljon az aznapi ruhámhoz.
2020. aug. 18. 14:29
23/30 anonim válasza:
Kérdező egy infantilis hülyegyerek, hogy a 11-esnek szóló válaszàban is bemutatja. Nem drágám, nem mindenki úgy viselkedik és reagál dolgokra ahogy te. Most meglepődtél, mi? Nem fog mindenki megtapsolni meg megvakargatni a buksi fejecskédet mindenèrt. És nem azért, mert a másikat így nevelték, hanem mert nem körülötted forog a világ. Sok oka lehet ennek, én se próbálok fel mindig mindent, sok körülménytől függhet, hogy éppen miért nem. Kicsit próbálj meg kiszállni önmagadból és elfogadni azt a tényt, hogy mindenki másképp működik. Nemcsak azért, mert “máshogy nevelték”, hanem mert a személyiségünk is más.
2020. aug. 18. 15:14
24/30 anonim válasza:
Soha életemben eszembe nem jutott volna, hogy ajándékot egyesek szerint ott helyben fel kell próbálni! Szép is lenne, ha valakitől mondjuk kapnék egy fehérneműt, és ott helyben nekiállnék lenyomni egy sztripízt az egész család előtt. :DDD
2020. aug. 18. 15:47
25/30 anonim válasza:
Akkor sincs közöd hozzá, a seggében hordja majd. 😁
2020. aug. 18. 16:11
26/30 anonim válasza:
Ennél csak az a jobb, mikor valaki sütivel kínál, veszel, és belemászik a szádba, hogy mondjad, dicsérd, nyammogj hangosabban.
2020. aug. 18. 17:38
27/30 anonim válasza:
Szerintem,ha adsz valakink egy nyakláncot,akkor udvariasságból azért próbálja már fel.Lehet,hogy aki adja az ajándékot,annak rosszul esik,ha nem próbálja fel.
2020. aug. 19. 10:39
28/30 anonim válasza:
"Lehet,hogy aki adja az ajándékot,annak rosszul esik,ha nem próbálja fel."
De ezt mondom, hogy ehhez az ajándékozottnak semmi köze. Ezt saját magával kell elintéznie.
2020. aug. 19. 11:27
29/30 anonim válasza:
27-es, az ajándékozottnak meg az esik rosszul, hogy bazári majmot kell csinálnia magából kötelező jelleggel, pláne ha nem tetszik neki a cucc. Ha meg tetszik, miért nem bír a magatokfajta megelégedni azzal, ha utána hordja az illető?
Még mindig azért adunk, hogy a másiknak legyen jó, nem pedig nekünk.
2020. aug. 19. 12:02
30/30 anonim válasza:
“Nálam alap hogyga ékszert kapok felpróbálom hogy lássa az ajándékozó rajtam az örömöt”- ajándékot nem az ajándékozó “öröméért” adjuk, régen rossz, ha így gondolkodsz. Téged meg valószínűleg úgy neveltek, hogy mások kedvére kell tenni. Nem. Ajándékot az ajándékozó öröméért adunk, akinek joga van úgy örülni, ahogy neki tetszik. Az a baj, hogy-valószínűleg a nevelésed miatt-magad ellen veszed, ha valaki nem mutatja ki látványosan neked az örömét, főleg ha te “okoztad” valamivel. Ezeken azért lehet, el kéne gondolkodni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!