Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ajándékba adtok egy nyakláncot...

Ajándékba adtok egy nyakláncot és azt az illető nem próbálja fel? Ez megszokott manapság?

Figyelt kérdés
2020. aug. 18. 09:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
92%

A bújtatott lenézés ott van, "lehet, hogy csak nevelés kérdése".

Nem, engem úgy neveltek, hogy mindig mások kedvére tegyek, mások valagát nyaljam, és nehéz volt levetkőzni ezt. Ha te rosszul érzed magad amiatt, mert az ajándékodat nem veszik fel a szemed előtt, az mind te vagy. A másiknak ahhoz semmi köze, ez a te nevelésed, hogy azt hidd, neked jár valami a másiktól.

2020. aug. 18. 11:26
 12/30 anonim ***** válasza:
91%

Én nem azért adom az ajándékot, hogy elvárjam, hogy azonnal vegye fel...

Bőven elég, ha néha látom rajta utána (ha mindig, az nyilván még nagyobb öröm), de ha nem hordja, ahhoz sincs közöm.

Én sem szeretek semmit más előtt próbálgatni, mert sok minden nem áll jól, többek közt az arany ékszerek. Akkor meg minek játsszam az eszem meg az ajándékozó is, hogy jaj milyen jól néz ki, holott mindketten tudjuk, hogy ez nem igaz? Megköszönöm, hogy gondolt rám, az ékszer meg megy a dobozba. Ha tetszik, akkor meg nyilván fogom hordani próbálgatás nélkül is.

2020. aug. 18. 11:29
 13/30 A kérdező kommentje:
De hülye vagy 11-es 😂😂😂😂😂😂
2020. aug. 18. 11:32
 14/30 anonim ***** válasza:
87%
Jajj de el van itt telve mindenki hogy "hát azért vettem hogy felvegye és lássam az arcán az örömöt". Az senkinek nem jut eszébe hogy mi van ha nem tetszik valakinek az a bizonyos ékszer? :D Én pl nem is szeretek azt kapni, mert úgyse találják el az ízlésem. Én ilyenkor csak megnézem, "jujj de szép, nagyon köszönöm puszi puszi" majd bebaxom a fiókba és soha többet rá sem nézek. Eleve olyan ajándékot venni venni egyedül amit az illetőnek hordania kell, szerintem az maga a bunkóság. Mi a párommal is ha ilyen ajándékot veszünk egymásnak, együtt választjuk. Sőt, mondok egy jobb példát. Az ékszer olyan mint a parfüm. Te el vagy alélva tőle, hogy hű milyen faxa, nekem tetszik, biztos neki is fog, majd a drága ajándékozott is megszimatolja hogy "aha nagyon jó", miközben a szaglósejtjei lerohadnak, annyira nem tetszik neki az illatkompozíció. Jó ajándék mi?
2020. aug. 18. 11:40
 15/30 anonim ***** válasza:
88%
Valószínűleg nem találtad el az ízlését, és nem tudott meggyőzően sikongatni, hogy milyen tökéletes, amit kapott.
2020. aug. 18. 12:08
 16/30 anonim ***** válasza:
51%
Én egyszer kaptam "egzoterikus ajandékot".Ékszer volt. Mikor megtudtam mi volt a cél kidobtam. Kapcsolat megszakít.
2020. aug. 18. 12:21
 17/30 anonim ***** válasza:
44%
16 Helyes, jól tetted.
2020. aug. 18. 12:24
 18/30 anonim ***** válasza:
65%
Nem valami gagyi bizsu volt, amit esetleg ő nem is hord?
2020. aug. 18. 12:37
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez még soha nem jutott eszembe,ha ékszert ajándékoztam valakinek,megmondom őszintén.

Igaz én ilyet csak közeli barátnak/családtagnak veszek,akinek ismerem az ízlését,és tudom ,hogy azt is megmondaná ha nem tetszik .

Sokan egyedül szeretnek próbálgatni, ráadásul ha egy különlegesebb/értékesebb darabot kapok,azt én sem veszem fel minden nap, hiszen nem feltétlenül passzol az aznapi farmer-póló kombinációhoz :D

2020. aug. 18. 12:37
 20/30 anonim ***** válasza:
91%

Lehet nevelés kérdése, igen. Valószínű, hogy téged édesanyád mindenért megtapsolt, ha valami jót csináltál, és ez benned maradt felnőtt korodra is. Én úgy látom, hogy te nem is annak örülsz jobban, ha adhatsz valamit, hanem annak, ha kapsz néhány elismerő pillantást.

Személy szerint csak a ritkán látott vendégek ajándékait szoktam egyből kibontani, és próbálok minden esetben örülni is neki. Tőlük, akik egy évben egyszer látnak, tényleg nem várható el egy testhez álló ajándék. A családban pedig megszoktuk beszélni, hogy ki minek örülne.

2020. aug. 18. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!