Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet tenni az ilyen...

Mit lehet tenni az ilyen anyossal?

Figyelt kérdés

Babát várok. Már hallottam más rokontol is, hogy jönni akar ha megszulok de ma mondta konkrétan, hogy ha megszulok azonnal jönni akar. Én mondtam neki, hogy minimum 2 hétig senkit sem szeretném, ha bárki jönne, de még a 2 héten is nagyon nagyon gondolkozom. De ő 3x is erőszakosan azt mondta, hogy őt nem érdekli, ha megszulok azonnal eljön még ha fél órára is. Na már most mivel külföldön lakik ezért a fél óra tudom, hogy nem fél óra lenne, másrészt eddig abszolút nem érdekeltem. Bármit a kedvére tettem évek hosszú során akkor is mindenkinek elhordott mindennek. De beletörődtem, mert a lánya férjét is utálja és végülis a gyerekei eddigi összes párját kicsinálta. A férjemnek mondtam, hogy mondja ő neki hogy nem jöhet, mert ha én fogom mostmár mondani nagyon nem szépen fogom. Ráadásul a higiéniaval is óriási bajok vannak, mikor sogorom rászólt, hogy ne nyúljon úgy a lányához, hogy nem mosott kezet és ne kopkodje, akkor flegman annyit mondott neki anyósom, hogy "akkor tedd ezt a puját vitrinbe" Az a baj, hogy a saját családja, de még aposom sem mondhat neki soha nemet, mert kiakad és ordibal. De félek, ha eljön mikor megszultem onnantól bármikor kérdés nélkül jönni fog amikor ő akar. Ráadásul 1o hetesen látott utoljára, akkor is végig dolgoztatta velem a hétvégét. És beszologatott. 26 emberre főztem, semmit sem segített. Csak jött, hogy még csak a fasirtot kavarom? Már O a rántott húst sütné, leidétlenezett, stb...

Úgy érzem bármit teszek úgyis én leszek továbbra is a rossz meny, mert ő csak jót akar...

Főzni nem tud, takarítani mindig mi takarítunk és a másik unokája is csak tőle ordít, mindenki mással elvan.

2022. febr. 11. 15:14
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
86%

A 26 fő az nem gondolkodtatott el, csak a többi.

Én a helyedben lesz4rnám, hogy férjem retteg-e vagy sem, álljon ki és kész, kötelessége, dolga, ahogy tetszik. Vagy ahogy 30-as írja, elég velősen, vissza a mama emlőjére. Kérdező, visszagondolsz erre az időszakra, vered a fejed a falba, elpazarolt, idegbetegen töltött napok, és cserébe jól sem érezte magát senki.

Van már egy gyereketek, annál nem volt ilyen probléma? Azt hogy oldottad meg? Ugye ez nem egy kitalált, többrészes mese? Nem rosszból kérdem, de ha már egyszer voltál kismama akkor rutinod van a nagymama kezelésében, de meg sem említed most csak a sógorodék gyerekeit.

2022. febr. 11. 19:07
 32/43 anonim ***** válasza:
90%

Kérdőre kellene vonni, hogy miért terjeszt ilyen hazugságokat rólatok.

Aztán meg lehet neki mondani, hogy hazug emberek közelébe elvből nem engeded a gyereket, a bizalmadat maximálisan eljátszotta, tudjon rá.

2022. febr. 11. 19:37
 33/43 A kérdező kommentje:
Nincs még gyerekünk. Ő lesz az első. Sajnos évekig hiába próbálkoztunk. Van már 2 unokája de az nem tolunk
2022. febr. 11. 20:05
 34/43 anonim ***** válasza:
84%

33# kinek a keresztelője volt ahol kismamaként 26 emberre főztél és kettőkor ültél le először?

Ha nem a te gyereked keresztelője, vagy nem fizettek érte egy mesés vagyont akkor te nem vagy normális!

2022. febr. 11. 20:15
 35/43 anonim ***** válasza:
89%
Az ilyet amenynire lehet kerülni kell és a kapcosaltot minimalizálni.
2022. febr. 11. 22:20
 36/43 anonim ***** válasza:
71%

Fogd a covidra, nem johet vagy csak teszttel

2 het elteltevel mivel lesz jobb ha csak akkor jön?

Tudom, en is szultem, hozzam is mindennap jott söt még az első gyerekorvosi vizsgalatra is bejött, mintha en hulye lennek hogy nem tudom elvinni?

Utana szepen leszokott a latogatasokrol

Bird ki. Az unokaja

2022. febr. 12. 05:26
 37/43 anonim ***** válasza:
79%
NEKTEK felnőni, de borítékolható lesz itt is a válás, mert a pasi képtelen ellent mondani anyucinak.
2022. febr. 12. 08:34
 38/43 anonim ***** válasza:
92%
Normál esetben a nem kívánt vendéget nem engeded be, ha az ajtó előtt áll, akkor sem. Ennek sok oka lehet, nem feltétlenül kell örihari utána, de az elején még te is erősen vérzel, fájdalmaid lehetnek, ha császár lesz, akkor teljesen egyértelmű, hogy pihenned kell. Puhapcs férj mellett ez nehezebb, de valakinek akkor is meg kell húzni a határokat. Növesszen önbizalmat, mert ezután nem az anyukája fiacskája, hanem ő is csaladfő és a baba rászorul, őt kell védenie, nem a mama jókedvét kiszolgálnia.
2022. febr. 12. 08:45
 39/43 A kérdező kommentje:
Ferjem testvérének a gyermekének voltunk a keresztelőjén és mi vagyunk férjemmel a keresztszülei.
2022. febr. 12. 15:16
 40/43 anonim ***** válasza:
85%
Emlékszem arra a kérdésedre, amikor 10 hetes voltál. Akkor az anyós csak a húslevest csinálta, az összes többivel téged molesztált (rántott hús, fasírt,...) Már akkor felment a vérnyomásom, pedig anyós vagyok, mert az ilyen barmok miatt vesznek minden anyóst egy kalap alá.
2022. febr. 12. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!