Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet tenni az ilyen...

Mit lehet tenni az ilyen anyossal?

Figyelt kérdés

Babát várok. Már hallottam más rokontol is, hogy jönni akar ha megszulok de ma mondta konkrétan, hogy ha megszulok azonnal jönni akar. Én mondtam neki, hogy minimum 2 hétig senkit sem szeretném, ha bárki jönne, de még a 2 héten is nagyon nagyon gondolkozom. De ő 3x is erőszakosan azt mondta, hogy őt nem érdekli, ha megszulok azonnal eljön még ha fél órára is. Na már most mivel külföldön lakik ezért a fél óra tudom, hogy nem fél óra lenne, másrészt eddig abszolút nem érdekeltem. Bármit a kedvére tettem évek hosszú során akkor is mindenkinek elhordott mindennek. De beletörődtem, mert a lánya férjét is utálja és végülis a gyerekei eddigi összes párját kicsinálta. A férjemnek mondtam, hogy mondja ő neki hogy nem jöhet, mert ha én fogom mostmár mondani nagyon nem szépen fogom. Ráadásul a higiéniaval is óriási bajok vannak, mikor sogorom rászólt, hogy ne nyúljon úgy a lányához, hogy nem mosott kezet és ne kopkodje, akkor flegman annyit mondott neki anyósom, hogy "akkor tedd ezt a puját vitrinbe" Az a baj, hogy a saját családja, de még aposom sem mondhat neki soha nemet, mert kiakad és ordibal. De félek, ha eljön mikor megszultem onnantól bármikor kérdés nélkül jönni fog amikor ő akar. Ráadásul 1o hetesen látott utoljára, akkor is végig dolgoztatta velem a hétvégét. És beszologatott. 26 emberre főztem, semmit sem segített. Csak jött, hogy még csak a fasirtot kavarom? Már O a rántott húst sütné, leidétlenezett, stb...

Úgy érzem bármit teszek úgyis én leszek továbbra is a rossz meny, mert ő csak jót akar...

Főzni nem tud, takarítani mindig mi takarítunk és a másik unokája is csak tőle ordít, mindenki mással elvan.

2022. febr. 11. 15:14
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
95%
Én már akkor megmondtam, hogy ne vállald a főzést. Nem csak azért mert kihasznált hanem egyszerűen a ti kapcsolatotokban ő diktál. Ez nem jó. Állj a sarkadra. Hiába mondja 3x akkor sem. Megkell mondani hogy anyuka ne jöjjön. Nincs hely. Szóltok ha jöhet. Ne hagyd magad.
2022. febr. 11. 15:55
 12/43 anonim ***** válasza:
42%

Egy jól irányzott mozdulattal szájon kell vágni, rögtön nem lesz kedve a közeledben okoskodni.

Sajnos az ilyen emberekkel nem tudsz mit csinálni. Vagy meglegyinted, vagy elküldöd a halál fasszára.

Nálunk nagyapám „új” felesége kavarta a szart évtizedekig, betelt a pohár, lebüdöskurváztam, meg kiborítottam a szart. Természetesen a feleségét választotta nagyapám a gyereke és az unokája helyett (pedig mi aztán soha nem ártottunk egyiknek sem), úgyhogy ott rohadjon meg mindkettő. Legalább a kötelező látogatásokat is megúsztuk, mert ha egy héten nem mentünk látogatóba, mert mondjuk betegek voltunk, rögtön jött a köpködés.

2022. febr. 11. 15:59
 13/43 anonim ***** válasza:
86%
Nincs semmi, ajtó kulcsra, szevasz, kopácsoljon ott ameddig akar, ha nagyon szeretne kint is éjszakázhat az ajtó előtt. Te megmondtad hogy nem jöhet, nem ért a szóból, mit vár az ilyen. Ha az én anyám lenne, férjed helyében úgy elküldeném hogy legközelebb hatszor is meggondolja, bármit moccan. Az én szüleim is a fejünkre nőnének ha hagynám de legtöbbször már csírájában elfojtom a próbálkozásaikat, nem szabad hagyni semmiképp. 25F
2022. febr. 11. 16:32
 14/43 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es!

Persze, hogy engedném, hogy lássa idővel, de úgy gondoltam majd ha jó idő lesz és kinn lehet lenni a levegőn, nem bezárva a házba. Ráadásul vírusos időszak is van.

Ha az én családom megérti, akkor ő miért nem? Borzasztóan erőszakos, mindennek úgy kell lennie ahogy ő akarja, mindenki mást lesz.r.

Nem tudom O mit szólt volna, ha már a kis ajtóban topogott volna az o anyósa szülés után. Es mondom a higiéniaval sajnos borzasztó gondok vannak

És erről sem mer neki egy gyereke sem szólni, még a lanya esküvőjére sem volt hajlandó megfurodni, borzasztó hónalj szaggal jött és ráadásul szokása mindenkit magához szorítva judas csókot adni. Ez a gyerekei szégyene volt, mondtam is a férjemnek, mert a rokonok majd elájultak a közelében.

Az, hogy nem engedem be, hát megneznek itt mindenkit, ha az anyósa már az ajtóban varna amikor hazaér és az orra előtt razarna az ajtót.

2022. febr. 11. 16:36
 15/43 A kérdező kommentje:

11-es miből gondolja mindenki, hogy cigányok vagyunk?!? Nem értem. Még a rokonsagomban sincs hala istennek olyan sem, akinek valamelyik szuleje az lenne.

Mi alapján érzitek az irasombol?

2022. febr. 11. 16:37
 16/43 A kérdező kommentje:

Ráadásul megszolta a másik menyét is amikor oda ment látogatni az unokáját (az elsőt), hogy csak szendviccsel várta.

Nálunk is tudja, hogy bármikor bárki jött terülj terülj asztalkammal vártam mindenkit. Én alapból ilyen vagyok. De tudom, hogy abban a helyzetben lehet inkább az ágyba feküdnék miután hazaértünk és nem őt szeretném körül ugrálni.

2022. febr. 11. 16:42
 17/43 anonim ***** válasza:
87%

És mi akadálya annak, amit rengetegen írtak, hogy bezárod az ajtó és nem engeded be???

EZ UGYANIS A MEGOLDÁS!

2022. febr. 11. 16:45
 18/43 anonim ***** válasza:
90%

"akkor tedd ezt a puját vitrinbe"

A romák hívják a gyerekeket pujáknak.

2022. febr. 11. 16:47
 19/43 anonim ***** válasza:
77%

#19, én azt hittem, hogy a 26 rokonból jutottatok erre a következtetésre.

Vidéken is sokan hívják pujának a kisgyereket, nemcsak a cigányok.

2022. febr. 11. 16:55
 20/43 A kérdező kommentje:

Azt hittem a köpködés miatt gondoljátok. Az ugyanis anno úgy volt, hogy a pici keresztlanyom épp buborékot fújt a szájával és anyosom erre azt mondta a gyereknek, hogy "ki a csúnya? Köpd le a csunyat!" És kb elismételte ezeket a mondatokat 10x és mindenkiben megállt a levegő és sogorom szólt rá végül, hogy ne kopkodje a kislányát. Vagy mikor hozzáér mosson kezét és erre mondta anyósom, hogy "akkor tegyétek vitrinbe ezt a puját"

Hat igen, elég furcsa szóhasználatai vannak, bunkó és erőszakos stílusa van sajnos.

2022. febr. 11. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!