Hasonló helyzetben ki hogyan kezelte?
A két anyós teljesen egymásnak feszült és ki akarják túrni egymást.
Pl. felújítunk és két napra el kellene költöznünk valahova. Még azt sem tudjuk, hogy mikor lesz a felújítás, de már hol az egyik tervezi meg, hogyha nála fogunk aludni, akkor xy lesz és így meg így fognak bevinni, hol a másik hív fel, hogy akkor ugye náluk leszünk, mert jobban elférünk, mint az elsőnél. Aztán ki visz el minket a reptérre, meg kihez megyünk melyik hétvégén. Ki jön segíteni elhordani a cuccokat stb.
Lassan ott tartunk, hogy inkább kifizetünk egy szállító céget és beköltözünk egy szállodába (miközben mindkét házban van üresen plusz szoba/lakrész), csak legyen vége ennek az egész helyzetnek.
Most apum covidos lett, mire mondtuk, hogy mi lenne, ha otthon maradnának és pihennének (a szüleim nagy covid félők, 3 oltással, korábban rendesen karanténoztak mindenkit), mi addig megoldjuk ezt a festés kérdést. Anyum teljesen kiborult, mondta, hogy a festés utánra családi bulit szerveznek, ha apumnak negatív lesz a PCR tesztje, amúgy is jobb lenne máskor festeni.
Ez most anyum. De anyósom sem jobb, ő múltkor közölte, hogy túl nehéz lenne végigcipelni egy tégelyt a városon, amit anyum küldött volna nekünk. De, amikor kiderült, hogy akkor anyumhoz is be kell ugranunk ebben az esetben, akkor rögtön el tudta hozni.
Korábban nem voltak ilyenek, nem tudom, hogy mit csináltunk és azt sem tudom, hogy mit kéne tennünk, hogy ne feszüljenek egymásnak ennyire. Lassan úgy érzem magam, mintha 0-24-ben egy csatatéren kellene lavíroznom.
Szerintem te sem anyósomat, se anyumat nem ismered - felnőtt ember vagy, de úgy vselkedsz, mint egy kölyök.
Nem csoda, hogy úgy is kezelnek. Én 25 éves korom után 1000 km-re költöztem, egyedül. Új országba. Az egyetlen segítségem a barátom volt, aki a vonatállomáson várt, és ott már átvette tőlem a csomagokat.
De én intéztem az útlevelet, a vonatjegyet, az összes cuccom elpakolását (költözés előtt), itt az új országban pedig minden papíromat, etc.
Te meg országon belül képtelen vagy segítség nélkül költözni?
Na jó, inkább felhívtam egy barátnőmet és kértem tőle tanácsot. Köszi annak, aki érdemben próbált segíteni, aki a 25-ös válszolóhoz hasonlóan csak kötekszik (miért én zavarodtam bele? Nem te voltál, aki belezavarodott, mikor nem feleltem meg a rólam kialakított korábbi képnek?), azzal sok mindent nem tudok csinálni.
Kellemes napot mindenkinek!
Ja,és mit javasolt,várd meg ameddig össze is verekednek hogy kinél aludjatok,mire kitalalod,hogy mit akarsz és ki is állsz amellett?
Buta liba,fenének kérdezel te is,ha utána megsértődsz és te magyarázol vissza másoknak..
Felvázoltál egy helyzetet amiben csak ki kellett volna jelenteni,hogy MI MOST XY-NÁL TÖLTJÜK A FELÚJÍTÁS IDEJÉT.
pont.Felhiv hogy ötlete van? Jobb nála?
"Köszi,de már eldöntöttük hogy hol leszünk."
Le is zártad volna a vitát,de mindenkivel nagy az arcod csak akkor nem nyitod ki azt a hatalmas szádat amikor kellene.
25 évesen egyedül évekig USA, majd Németország, feltételezhetően nyelveket beszélsz, tökös és önálló vagy.
Állítólag.
De a gyerekek fuvarozása miatt, nem tudsz kiállni magadért és itt, meg a barátnőnél picsogsz?
Hát fura vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!