Annyira el vagyok keseredve, én sem jövök ki jól a férjem családjával, illetve a férjem sem kedveli anyukámat. A kislányunk miatt - 3 éves - azonban nyugalmat szeretnék. Aki hasonló helyzetben van/volt, mit tett a családi béke megőrzése érdekében?
Szerintem ott követed el a hibát, hogy úgy gondolod, hogy a férjednek és a családjának nem fontosak az érzelmek. Ezt mégis miből szűrted le? Ők mondták? Nem hiszem. Attól, hogy zárkózottabbak, mint ti, még belül lehetnek érzéseik. Lehet lelkisebbek, mint aki harsány.
Nálunk valós problémák vannak az egyik nagyszülővel. Mi úgy oldjuk meg, hogy én nem tartom vele a kapcsolatot, a férjem néha meglátogatja és elviszi a lányunkat is.
Lehet hogy oka van annak h tavolsagtartoak!
Egyszerun ok ilyenek,fogadd el öket igy.
Nem teged nem szeretnek,nem teged nem kedvelnen
egyszeruen ilyenek🙂
Az en csaladom is ilyen🙂
Ferjeddel jol megvagy az a lenyeg!!!!!
Inkabb örülj h nem marjàk egymast,nincsenek balhék
elfogadjak es tisztelik egymast azzal h nem varjak el a masiktol hogy kedvere tegyen!
Jobb lenne ha mindenki ra eröltetne magat a masikra?
Mindenkenel szent a béke.Ez a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!