Valaki volt már hasonló helyzetben?
De bunkó az anyósod, hogy beleolvas. Így jár aki kíváncsiskodik. A férjed mit szól? Mert a féjed megmondhatja, hogy vagy együtt megy a család vagy sehogy.
Én tuti szóvá tenném, ha beleolvasnának a privát levelezésembe és még el is mondanák (és akkor finoman fogalmaztam).
Hát ez nagyon bunkó volt!
De a fia "kotyogta ki".Akkor miért rád mérges??Ha nem akarod egyedül hagyni a kisfiadat,akkor mondd nékik hohgy jöjjenek ők.mé te nem mehetsz oda.Mellesleg kinek mi köze a a privát beszélgetéserekhez?Ha már volt olyan illetlen hogy elolvassa miért nem puffogott magába?Na mindegy...
Erre mondjáhigy a szó elszáll az írás megmarad.
Először is beszélj majd a férjeddel, remélem, kiállt melletted. Kevés annál pofátlanabb dolog van, hogy valaki más privát beszélgetését elolvassa.
Mondd el a férjednek, hogy nem akarod úgy elengedni a gyereket, hogy te nem vagy ott, ha akar, jöjjön ő hozzátok (de ott úgy viselkedjen, mint a kis angyal!).
Nehogymar a kedves anyosnak alljon feljebb, mikor O olvasott bele a privat levelezesetekbe!
Es ezek utan meg van pofaja dirigalni, hogy a gyerek mehet hozzajuk, te meg nem? Alljon mar meg a menet! Az a gyerek a tied. Ha te nem mehetsz, akkor nem megy a gyerek sem. Ennyire egyszeru.
A ferjed meg alljon mar ki melletted, es tegye helyre a kedves edasanyjat. Bar nem tudom mirol szolhatott a levelezes, de nyilvan nem agyon dicserted ot, viszont az, hogy o meg lopassal gyanusitgat teged sem arrol arulkodik, hogy mennyire felreertette a kettotok felhotlen kapcsolatat, hanem eleve volt benne nemi rosszindulat. Ezek utan barmit irtal, mar csak urugy, vagy olaj a tuzre, hogy kiutalhasson.
Ha ennyire nem tisztel, es nem birja a keped, nem kell oda menni egyaltaln, meg akkor sem, ha nagy kegyesen megengedi.
Szerintem itt az ideje felallitani a korlatokat a ket csalad kozott! A ferjed meg lesz szives ebben neked partnernek lenni!
Amugy eleve azt sem ertem, hogy ferjed minek facebook-ozik, ha az o szulihez mentek latogatoba. Nincs mirol beszelgetni a faterral, muterral, testverekkel esetleg, vagy veled? Miert kell elszigetelodni, es a gep elott ulni? Maskor nincs ilyesmire ideje? Foleg ahogy irtad, hogy havonta 1x jartok oda, nem kibirna nehany orat FB nelkul? Nem 15 eves tini mar... vagy nyomassa a telojan, ha esetleg annyira eletbevagon fontos valami. De ha mar ennyire fuggo, akkor gobdoskodjon arrol, hogy jelentkezzen ki a fiokjabol! Alap dolog! Egy p.csanrugas neki is kijarna ezert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!