Normális ez? Van valaki hasonló helyzetben?
sima troll származás. Az övék vagytok
Amíg ott laktok ez így is marad.
Ha majd messzebb lesztek lesz értéketek
Mi csak néha alszom a párom szüleinél, de náluk is vannak fura dolgok. Épp az utóbbi időben tervezzük az összeköltözést és felmerült, hogy költözzünk oda hozzájuk. Hát én nem szeretnék őszintén megmondtam a páromnak is. Párom elmegy WC-zni nagydologgal, anyukája csak úgy bemegy, hogy neki kell egy tisztítószer. Én meg ülök és csak pislogok, hogy ejha... És ez nem egyszeri alkalom volt, kétszer is szemtanúja voltam ennek, de fürdés közben is előfordult már. Anyukája azzal érvelt, hogy az "anyád vagyok, láttam már ilyet" stb.
Aztán egyszer elkeveredett ott pár bugyim, és kimosva kaptam vissza, irtó kellemetlen volt. Aztán olyan is volt, hogy az összehajtott pizsamám közé rejtettem a topomat, de mire visszaértem a boltból már a kötélen száradt.
Én is ezt érzem, hogy nincs jogom ott nemtetszést nyilvánítani, nem az én lakásom, így csak szenvedni van jogom.
A párom ha látja, hogy nekem nem tetszik és rákérdez az anyja előtt ugyanúgy nem mondhatom meg...NEm tudom miért gondolja, hogy majd úgy megmondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!