Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Valaki volt már hasonló...

Valaki volt már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Pàrommal 7éve vagyunk együtt,Van egy 17hónapos kisfiúnk. Anyósékkal,sosem volt túl jó a kapcsolatom. A hét év alatt többször gyanúsítottak lopàssal pl. Mivel 160km-re laku nk tőlük,ezért csak havonta egyszer megyünk hozzàjuk,és az én szüleimhez is. Tegnap anyóséknàl voltunk,pàrom facebookozott az anyukàja szàmítógépén,és elfelejtett kijelentkezni. Erre ma,hívja az anyós örjöngve a pàromat,hogy ő elolvasta a mi privàt levelezésünket,amibe ő róla is szó volt. Azt mondtàk,hogy én soha többet nem mehetek oda,de viszont a kisfiamat,és a pàromat làtni szeretnék. Ismerősöm szerint,nem vagyok köteles oda adni a gyereket,úgy hogy én nem vagyok ott,de én nem szeretném tiltani tőlük. Ti mit csinàlnàtok a helyemben? Megbeszélni ezt,màr sajnos nem lehet velük.Nagyon rosszul esik,hogy elolvasta a levelezésünket,mert pl: sok olyan,volt benne amiről csak a pàrom tudott. Pl az ,hogy anyànak 3hete kiderűlt ,hogy méhnyakràkja van,ezt se mondtuk senkinek,míg nincs kész a szövettan.😥Nem tudom mit csinàljak.
2017. máj. 20. 18:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

Ez a probléma se lenne, ha nem a facebookon élnétek családi életet. Értem, hogy éjjel-nappal dolgozik, de amikor tud írni neked, akár telefonon is beszélhetnétek, nem?

Ráadásul, amit két perc alatt elmondasz, azt 10 perc leírni.

Férjed jó nagy szamár, hogy ilyen levelezési háttérrel nem ügyel gondosan arra, hogy mindig kilépjen. Pláne, ha nem saját számítógépén ügyködik.

Anyósod meg emeletes bunkó, hogy elolvasta.

Viszont a 17 hónapos gyereket simán odaadhatnád a férjednek pár órára. Mitől félted?

Az étkezési szokásait átbeszélitek (bár ebbe egy uzsonna fér bele, ami nem nagy kunszt), tisztába nyilván ő is tudja tenni, akkor meg mi van?

Ne feledd, hogy a gyerek nem a tiéd, akit engedsz vagy nem engedsz az apjával, hanem kettőtök KÖZÖS (!!!) gyermeke.

Normális esetben ennyi idős gyereket nem egyszer, nem kétszer már csak azért is apukájára hagyott az anyukája, mert boltba ment, ügyet intézni ment, tanfolyamra jár, netán kikapcsolódott (barátnők, masszőr, kozmetikus stb.).

2017. máj. 21. 18:42
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

Még annyit: Ha a viszony egyébként megfelelő, én önmagában nem tartom bajnak, ha 160 km távolság esetén hazamenetelkor a hétvége nagyobb részét mindegyik fél a saját szüleivel tölti.

Vagy ha csak egyikük szülei laknának távol, akkor az illető házasfél időnként párja nélkül látogatná meg a szüleit. Miért kéne a másiknak annyi ideig látnia anyósát-apósát, mint az illetőnek az anyját-apját?

Addig ő is felkereshetné saját szüleit, élhetne hobbijának, vagy barátaival/barátnőivel tölthetne egy napot.

Az más kérdés, hogy ha a feleség nemkívánatos személy a férj szüleinél, akkor azt nem szabad szó nélkül hagyni.

2017. máj. 21. 18:48
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

Nos, ha így kijelentenék, h nem kívánatos személy vagyok, akk nem mennék egyáltalán, nekem nem hiányoznának egyáltalán. a gyereket meg nem tiltanám el teljesen, hanem csak is az igazságosság kedvéért, akkor egyik látogatás alkalmával menne a gyerek az apjával, másik hónapban meg marad az anyjával, azaz veled. így aztán egy szót sem szólhatnak, mert ez így fair, de mégis "bünteted" anyóst, mert csak 2 havonta látja az unokáját. aztán meg majd vagy észhez tér, vagy beletörődik.

az már más kérdés, h férjed hogyan reagál erre, mennyire áll ki melletted, de te semmi esetre se verj éket közéjük, férjed igenis menjen nézze meg a szüleit, néha vigye magával a gyereket is, am egy 1,5 éves gyereknek semmi baja nem lesz az anyja nélkül 2-3 órán át, bár gyanítom, ink sértettségből meg büszkeségből nem akarod engedni.

2017. máj. 22. 21:03
 14/17 anonim ***** válasza:
85%
A párod egy szerencsétlen...ennyi
2017. máj. 22. 22:13
 15/17 A kérdező kommentje:
Éketverni semmiképp nem szeretnék köztük,persze attól ,hogy én nem megyek,ő nyugodtan menjen és làtogassa a szüleit! Én is eltudok lenni anyàéknàl. Gyereket sem szeretném tiltani,valószínüleg a sértettség miatt mondtam,hogy nem engedem. Csak hirtelen nem is tudom ,hogy éreztem magam ,hogy elolvasta a privàt leveleinket. Ez igaz,hogy nem a messengeren kellene írkàlni,de soha nem jutna eszembe,hogy elolvassam màs leveleit.
2017. máj. 23. 07:54
 16/17 anonim ***** válasza:
59%
Legközelebb privát ablakban böngésszetek! Az a privát ablakok bezáráskor elfelejt mindent
2017. máj. 23. 08:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a vàlaszokat!
2017. máj. 23. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!