Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan viselkedjek kulturáltan...

Hogyan viselkedjek kulturáltan a párom szülei elött majd hogyha?

Figyelt kérdés

Utálom a piát. A csaladom már megszokta, hogy ha inni kell akkor picit iszok és utána mintha valami erőspaprikát ettem volna, vágom a pofákat es gyorsan leöntöm rá a kólát. Ez megszokott, de most egy új helyen ez elég vicces lenne de inkább kínos.

A másik az, hogy félek a kkcsapódó olajtól főzéskor, nem merek ott állni, és ha eljön az idő akkor segítenem kell biztosan náluk a főzésben. Komoly valaszokat, köszönöm.

2022. jan. 1. 12:16
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de hany eves vagy? Nincs olyan, hogy ILLIK inni. Ha nem akarsz, akkor nem iszol, marha nagy bunkosag a piat tukmalni valakire. Az olaj melle meg nem allsz oda es kesz, ha nagyon segiteni akarsz, akkor gondolom masban is tudsz.
2022. jan. 1. 16:44
 32/40 anonim ***** válasza:
95%
Nem kérsz, nem iszol. Erőszakolni nem fognak (ha igen, fuss és vissza se nézz). Kuktáskodni megint nem kell, ha olajos a kaja, addig te térítesz, intézed a többit, pont elszaladsz WCre, ne adj Isten ha elég vakmerő vagy, megmondod, hogy félsz az olajtól de bármi mást szívesen segítesz. Nem kell ebbe belehalni :)
2022. jan. 1. 21:32
 33/40 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk ha összejön a család, akkor mindenki be van vonva, nincs ilyen, hogy Te vendég nem segítesz. - jó tahó családotok lehet, már ne is haragudj.

ALAP, hogy a vendéget nem vonom be, maximum megkérdezem, van-e kedve segíteni.

2022. jan. 2. 06:50
 34/40 anonim ***** válasza:
16%
Tahók, mert náluk máshogy van, mint nálatok? Főleg, ha család? Az igen.
2022. jan. 2. 08:04
 35/40 anonim ***** válasza:
87%
Igen, szerintem is tahók. Nincs jogom ezt gondolni?
2022. jan. 2. 13:43
 36/40 anonim ***** válasza:
72%

“ Az a gond, hogy rögtön innom kell rá kólát. Ez nem lesz mindig mindenhol, meg furcsán is nézne ki.”

Hát valami üdítő vagy gyümölcslé azért csak lesz.

Ja, én meg sosem főztem anyósom konyhájában. Vagy ő főz, vagy én nálunk.

2022. jan. 2. 20:53
 37/40 anonim ***** válasza:
77%

“ A másik az, hogy félek a kkcsapódó olajtól főzéskor, nem merek ott állni, és ha eljön az idő akkor segítenem kell biztosan náluk a főzésben.”

Anyósodék mindig rántott húst esznek? 😀

2022. jan. 2. 20:56
 38/40 anonim ***** válasza:
19%
35, de, van jogod. Én is ezt gondolom rólad.
2022. jan. 2. 21:14
 39/40 anonim ***** válasza:
74%
Dehogy, csak tök jó hergelni az olyat, akit lehet. Annak meg nyilván van elég baj a fejében, aki így reagál, mint te. Imádom az ilyen elmebajosokat.
2022. jan. 2. 21:43
 40/40 anonim ***** válasza:
22%
#37: 👍 😂😂😂
2022. jan. 2. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!