Hogyan viselkedjek kulturáltan a párom szülei elött majd hogyha?
Utálom a piát. A csaladom már megszokta, hogy ha inni kell akkor picit iszok és utána mintha valami erőspaprikát ettem volna, vágom a pofákat es gyorsan leöntöm rá a kólát. Ez megszokott, de most egy új helyen ez elég vicces lenne de inkább kínos.
A másik az, hogy félek a kkcsapódó olajtól főzéskor, nem merek ott állni, és ha eljön az idő akkor segítenem kell biztosan náluk a főzésben. Komoly valaszokat, köszönöm.
Mi az h inni KELL?
Egy normalis csaladban ilyen nincs...
Ha csak nem alkoholista közegbe kerülsz, nem fogják erőltetni a piát,....legalábbis kulturált helyen.
A varázsmondat:
"Köszönöm szépen, nem iszom alkoholt!"
Konyha:
Soha nem vártam el, hogy a fiam barátnő(i) kuktáskodjanak nálam a konyhában. Most már a menyemtől sem várom el, pedig neki nincsenek fóbiái ezzel kapcsolatban.
Nem lakunk együtt és a vendég az vendég normális helyeken, még ha családtag is.
Tehát a konyhával neked sem lesz sok dolgod látogatóként.
"Engem jobban zavarna hogy a fiam csaja bolond... fel az olajtól..."
A mai királylánykák mind ilyenek.
"Hogyan viselkedjek kulturáltan a párom szülei elött?"
Ez neked nem lehet kérdés! Mindig kulturáltan viseledsz, most is úgy fogsz.
Máskor is iszom, azért egy esküvőn illik mulatni, és koccintani a párra. Számos hasonló esemény van.
Nálunk ha összejön a család, akkor mindenki be van vonva, nincs ilyen, hogy Te vendég nem segítesz. De ez nem kényszer, mi így érezzük jól magunkat.
Bátyám nője is úgy kérdezte meg anno mindig, hogy mit segítsen.
Gondoltam másnál is van ilyen.
Aki meg az olajosra fúj, az bocsánat, de akinek volt már tapasztalata ilyen balesettel, az utána már félni fog. Nem részletezném, ez nem a kérdés része.
Kérlek, nézd meg, mit írtál.
Utálom a piát.
Máskor is iszom.
Akkor most mi az igazság?
És hogy jön ide a kulturált viselkedés kérdése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!