Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Csalódtam egy nagyot anyósban,...

Csalódtam egy nagyot anyósban, miként viselkedjek ezután?

Figyelt kérdés

Megszűnt a munkahelyem a járvány miatt, ebben a hónapban a szokásos 100-150 ezer helyett így "csak" 40 ezret tudtam "hazaadni", további 32 ezer forinttal a megszűnt munkahelyemről tartoznak, de egyelőre nem tudnak fizetni. Amíg több pénzt adtam, addig én voltam az isten, de most nem tudok mit tenni, és egyik napról a másikra új munkát sem tudok találni, mert egyszerűen nincs most a járványhelyzet miatt. Tegnap hallottam, hogy erről beszélnek, hogy anyós ennyi idősen 2 helyen dolgozott, meg ilyenek, úgy gondolom, ez rám irányuló megjegyzés volt. Korábban sosem volt velem ilyen, mostanában abba is beleköt, hogyha főzök, hogy szeletelem a hagymát.(korábban soha nem volt semmilyen gondja a főztömmel) Lelépné(n)k, de nincs félretett pénzem se, meg úgy semmim. Mióta velük élek, sokkal kevesebb cuccom van, mert saját magamra soha nem jut, ha vettem magamnak valamit korábban, mindig csúnyán néztek, meg megszóltak érte, hogy minek az nekem.(nem idiótaságokat vettem) Hogy szakadjak ki innen? A párommal sem jó a kapcsolatunk, mert gyakorlatilag bármi kell neki (ruha, tisztálkodószer, akármi) mindent én állok, 1,5 hónapot dolgozott összesen, amióta együtt vagyunk,így még arra se lenne lehetőségünk, hogy elköltözzünk, mert még a kauciót sem tudom kifizetni, és természetesen én vagyok a nő...

25~

2020. ápr. 19. 09:48
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Azt is leírom már, hogy korábban, ha bármi bajom volt (lelkileg, vagy fizikailag), mindig meghallgatott, tanácsot adott, most, ha esetleg mondom, hogy fáj a fejem, vagy bármi, egyből jön, hogy én állandóan csak panaszkodom, és mennyire negatív vagyok. Eddig ezek fel sem tűntek, de most jobban elkezdtem figyelni az elmúlt egy hónapban, és szerintem biztosan az a baj, hogy nem tömöm a zsebüket...
2020. ápr. 19. 09:52
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg neki hogy te szeretnél több pénzt keresni meg dolgozni de nem tudsz. Ha a kajába köt bele akkor nyugodtan meg lehet neki mondani hogy vagy elfogadja azt ahogy te csinálod vagy főzzön ő. A párod meg szerintem kihasznált. A szüleidhez vagy rokonokhoz nem tudsz átköltözni?

Ha igen akkor tedd meg

2020. ápr. 19. 09:59
 3/30 kuronomakatako válasza:
100%
Szüleidhez nem tudsz visszaköltözni?
2020. ápr. 19. 09:59
 4/30 szántóvető ***** válasza:
94%
miért vagy a pároddal?te tartod őt el holott nem vagy gazdag.telnek az évek és 40 évesen se lesz semmid,ha ezt az életet fogod tovább folytatni.
2020. ápr. 19. 10:05
 5/30 anonymousreview60 ***** válasza:
99%

"gyakorlatilag bármi kell neki (ruha, tisztálkodószer, akármi) mindent én állok" Ha férfit akarsz magad mellé azt nem a te dolgod eltartani (vis major, ha önhibáján kívül munkanélküli).

"1,5 hónapot dolgozott összesen, amióta együtt vagyunk" Ha legalább fél éveegyütt vagytok, akkor ez nem sok. Ő egy here.

Kérlek szépen, ne légy hülye! Te is tudod , mi a teendő. vagy valamiért csak ennyire értékeled magadat?

2020. ápr. 19. 10:06
 6/30 anonim ***** válasza:
94%
Fejőstehén voltál nekik, csak a pénzedért tartottak, ez most derült ki. Saját szüleidnek meséld el, mi történt, és cuccolj haza.
2020. ápr. 19. 10:12
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
150 ezret betoltál a háztartásba a fiuk meg nem is dolgozik? Ne haragudj, de te voltál a megélhetésük. Egyelőre mi is a férjem édesanyjával élünk, fizetünk számlákat vagy bevásárlunk, nagyobb tételt (téli tüzelő) mi vásárolunk, de nem adjuk haza az egész keresetünket. Komplett hülyének néztek téged.
2020. ápr. 19. 10:16
 8/30 A kérdező kommentje:
Anyósom dolgozik, de nem keres valami sokat, após meg alkalmi munkákat vállal, tizenpárezrekért. Anyukám van csak, ő elmúlt 65, nem szeretnék vele lakni, mert képtelen elviselni engem, 19 éves koromban úgy vágott ki, mint a huzat, és ahol lakik, még ennyire sincs munka. Buszjárat is 5 van kb. Patthelyzet. Más rokonom nincs, aki segítene.
2020. ápr. 19. 10:25
 9/30 anonim ***** válasza:
99%

Barátnő? Ismerősök?

Régebben láttam munkákat (igaz gyári) szállással. Ha elmúlik ez a járvány időszak megpróbálhatnál egy olyat keresni. Vagy közvetítő cégen keresztül kijutni külföldre, addig is tanulhatnál nyelvet.

Kihasználnak téged mert tudják, hogy nincs hova menned. Szerintem lépj le amint tudsz addig is fejleszd magad.

2020. ápr. 19. 10:33
 10/30 A kérdező kommentje:
Nyelvet azt most is tanulok, mert magasabb szintű nyelvvizsgát szeretnék. Most tiszta hülyének érzem magam, eddig nem tűnt fel, hogy mi a helyzet, csak a véletlen meghallott megjegyzés utàn. Persze anyósnak is könnyebb, hogy 2 helyett 1 gyereket kell öltöztetnie. Annyi, hogy a párom jogsiját felesben fizettük...nem nekem kellett az egészet...
2020. ápr. 19. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!