Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan viselkedjek kulturáltan...

Hogyan viselkedjek kulturáltan a párom szülei elött majd hogyha?

Figyelt kérdés

Utálom a piát. A csaladom már megszokta, hogy ha inni kell akkor picit iszok és utána mintha valami erőspaprikát ettem volna, vágom a pofákat es gyorsan leöntöm rá a kólát. Ez megszokott, de most egy új helyen ez elég vicces lenne de inkább kínos.

A másik az, hogy félek a kkcsapódó olajtól főzéskor, nem merek ott állni, és ha eljön az idő akkor segítenem kell biztosan náluk a főzésben. Komoly valaszokat, köszönöm.

2022. jan. 1. 12:16
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
82%
Szádhoz emeled a poharat, majd egy másodperc múlva leteszed. Nem fogják ellenőrizni a gyomortartalmadat. Régen rossz, ha azzal keltesz valahol jó benyomást, hogy iszol.
2022. jan. 1. 14:09
 22/40 anonim ***** válasza:
4%

“ Mi az h inni KELL?”

Inni kell. Enni is kell, meg lélegezni. Ezek az alapvető feltételei az életnek. Természetesen ezeket üríteni (szarni és huggyozni) is kell. A többi dolog minden más opcionális.

2022. jan. 1. 14:12
 23/40 anonim ***** válasza:
97%

Köszönöm, de nem szeretem az alkoholt.

Szívesen segítek, de a forró olajtól félek, mert egyszer csúnyán megégetett.

Ennyi. Nem kell túllihegni.

2022. jan. 1. 14:20
 24/40 anonim ***** válasza:
83%
Nem veszitek észre, hogy a kérdezõ megfelelési kényszerben akar élni csak .Utána amikor belefárad,akkor fog változtatni és majd mindenki meg fog lepõdni.
2022. jan. 1. 14:24
 25/40 anonim ***** válasza:
95%
Hát furcsa egy közegben mozogsz ha "Azért jó benyomást akarok tenni, ezért sem szeretném elutasítani a piát". ettől nem keltesz normális helyeken jó benyomást, esküvőn sem kötelező a koccintás.
2022. jan. 1. 14:26
 26/40 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy a 25-ös írja.... Lehet koccintani úgy is, hogy utána nem iszol...
2022. jan. 1. 14:28
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Jó proli körökben mozogsz, ha nálatok kötelező alkoholt inni.

Én is utálom, nem is iszok SOHA. Tegnap szilveszter alkalmából én gyerekpezsgőztem.

Nem erőlteti rám senki, nincs olyan hogy innom kell mert illik. Sem a családomban, sem anyóséknál, sem baráti körben, sem esküvőn.

Elképesztő hogy milyen emberek vannak.

2022. jan. 1. 14:41
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb benyomást őszinteséggel keltheted.
2022. jan. 1. 14:50
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerübb megmondani, hogy nem sizol alkoholt.
2022. jan. 1. 15:05
 30/40 anonim ***** válasza:
88%
Most zavaros a történet. Akkor iszol vagy sem? Mert ellentètesen írsz. Mindegy, ha nem akarsz inni, "köszönöm én nem kérek..." Nem azzal keltesz jó benyomàst ha húzóra lenyomod a hàzipàlinkàt. Nem tudom milyen az a környezet, alkoholistàk? Ha ennyire tartasz tőle . Kísèrővel meginni ugyancsak nem ciki, pláne ha az ember lánya nem naponta iszik alkoholt . A sütèsre meg én is csak azt mondom, hogy ne a padlàsról dobàld a húst. Akkor csap nagyot ha messziről dobod.
2022. jan. 1. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!