Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mások is mindent megosztanak...

Mások is mindent megosztanak anyósékkal?

Figyelt kérdés

Férjem bármit készítek vagy készítünk, sütit vagy bármi egyebet, mindig vinni akar belőle anyóséknak is. Sajnos egy utcában lakunk közel egymáshoz, de szerencsére ritkán jönnek amúgy. Tőlük kB fél évente egyszer ha kapunk valamit, gondolok itt kajára vagy bármi másra. Pedig anyós otthon ül, nem dolgozik (pedig egészséges), bőven lenne ideje sütni, főzni. Már előre felhuzom magam mikor párom mondja hogy na ebből majd visz.. Stb. Persze nem csak nekik, hanem a szintén munka kerülő nagynénjének is, akitől még csak egy köszönomot se kaptunk.

Legutóbb disznó vágás volt nálunk, hát mondanom sem kell a fele dolog amit szüleimtől kaptunk anyoseknal landolt, pedig nálunk is elallt volna a fagyasztóban. Főleg hogy hamarosan születik a baba is es kell majd a tartalék. Arra nem is szamitok hogy anyósék barmit is segíteni fognak, csak nem értem parom miért érzi úgy hogy mindent vinni kell folyton nekik, mintha éheznenek de szerencsére nem ez a helyzet.. Szüleimtol 30 kmre lakunk, havonta egyszer ha megyünk, tőlük mindig sokmindent kapunk,es mi is szoktunk vinni de sztem igy lenne normális. En érzem magam rosszindulatunak sokszor, páromnak se tetszik ez a hozzállásom. Ja meg mikor megyünk valahova enni, akkor is volt hogy vitt haza is kaját nekik, pl pizza, Mcdonalds, meg se kérdezte amúgy akkor hogy kérnek e, közben meg mikor vittük nekik egy köszönöm se hangzott el, ráadásul ott volt előttük az ebéd..

2021. dec. 10. 18:20
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Ma megkerdeztem páromtol hogy vinni viszel, hozni mikor hozol. Nem vágott túl kedves képet hozzá :D
2021. dec. 11. 04:34
 32/46 anonim ***** válasza:
11%

Feltetted a kérdést hogy össze-vissza szidhasd anyósékat (ez egyértelműen süt a hozzászólásaidból), csak rosszul sült el, mert szegény jólelkű férjedet szidják, beállítják mindenféle tutyimutyi, töketlen anyucipicifiának, csak azért mert törődik a családjával és hatalmas szíve van.

És most kialakult ez a faramuci helyzet hogy ahelyett hogy őt védenéd, minden komment után érkezik tőled egy anyósapós szidó poszt, hogy inkább rajtuk legyen a hangsúly és a többiek is őket szidják, miközben az eredeti kérdés még a férjedről szólt, rá panaszkodtál.

Szekunder szégyenérzetem van az egész olvasgatása közben.

2021. dec. 11. 08:13
 33/46 anonim ***** válasza:
9%
A 32-esnek teljesen igaza van.
2021. dec. 11. 08:36
 34/46 anonim ***** válasza:
49%

Nem. A kapcsolatunk elején köszöntgettem őket ünnepnapokkor, vagy ha átmentem vittem valamit.

Egyszer sütit is küldtem az anyjának. Ők soha, még csak egy smst se dobtak pl szülinapomkor. Mire fel ajándékozzam én őket? Mintha valami uralkodók lennének, én pedig a csőcselék, aki csak x adománnyal vonulhat a lábuk elé. Még csak egy köszit se mondtak soha, sőt, úgy csináltak mintha a barátom adta volna nekik.

Max patkánymérges pitét küldenék egy kis covidos köhintéssel 😂

Néha felhozta a barátom hogy vihet-e nekik ebből meg abból és határozottan megmondtam hogy NEM. Ők még egy jó szót se adtak, nem érdemlik meg.

Egyszer csempészett volna ki sütit, észrevettem és összetapostam, kidobtam. Na azóta nem mer próbálkozni.

Inkább dobom ki, minthogy az ő belükbe menjen.

2021. dec. 11. 09:53
 35/46 anonim ***** válasza:
53%
Vakfoltod van, kérdező! Ne az anyóst hibáztasd azért, amit a férjed követ el. Nem az anyós hurcolja el a cuccot, hanem a férjed. Aki még meg is vet azért, mert neked ez nem tetszik. Újra kéne gondolni ezt a házasságot!
2021. dec. 11. 11:38
 36/46 anonim ***** válasza:
65%
Attól, hogy házasok vagytok, attól még ő nem lesz se alkalmas rá, se érett hozzá. Nem főznék semmit sem.
2021. dec. 11. 12:39
 37/46 A kérdező kommentje:
#34es ezen jót nevettem :D fantasztikus lehet a viszony. Mondjuk engem legalább felkoszontottek telefonon :D anyós mondjuk nem, neki a számát se tudom, sztem ő se az enyémet, meg Facebookja sincs.
2021. dec. 11. 14:00
 38/46 anonim ***** válasza:
78%
32-es! Mi az, hogy törődik a családjával? A CSALÁDJA a kérdező és leendő gyerekük, ők így család már.
2021. dec. 11. 14:03
 39/46 A kérdező kommentje:
#32es sztem te nagyon félre értesz valamit :D
2021. dec. 11. 14:35
 40/46 anonim ***** válasza:
16%
Anyósod nem főz? Vagy annyira öreg és beteg, h nem tud főzni? Rendelni Lee neki ebédet az önkormányzatnál.
2021. dec. 11. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!