Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mások is mindent megosztanak...

Mások is mindent megosztanak anyósékkal?

Figyelt kérdés

Férjem bármit készítek vagy készítünk, sütit vagy bármi egyebet, mindig vinni akar belőle anyóséknak is. Sajnos egy utcában lakunk közel egymáshoz, de szerencsére ritkán jönnek amúgy. Tőlük kB fél évente egyszer ha kapunk valamit, gondolok itt kajára vagy bármi másra. Pedig anyós otthon ül, nem dolgozik (pedig egészséges), bőven lenne ideje sütni, főzni. Már előre felhuzom magam mikor párom mondja hogy na ebből majd visz.. Stb. Persze nem csak nekik, hanem a szintén munka kerülő nagynénjének is, akitől még csak egy köszönomot se kaptunk.

Legutóbb disznó vágás volt nálunk, hát mondanom sem kell a fele dolog amit szüleimtől kaptunk anyoseknal landolt, pedig nálunk is elallt volna a fagyasztóban. Főleg hogy hamarosan születik a baba is es kell majd a tartalék. Arra nem is szamitok hogy anyósék barmit is segíteni fognak, csak nem értem parom miért érzi úgy hogy mindent vinni kell folyton nekik, mintha éheznenek de szerencsére nem ez a helyzet.. Szüleimtol 30 kmre lakunk, havonta egyszer ha megyünk, tőlük mindig sokmindent kapunk,es mi is szoktunk vinni de sztem igy lenne normális. En érzem magam rosszindulatunak sokszor, páromnak se tetszik ez a hozzállásom. Ja meg mikor megyünk valahova enni, akkor is volt hogy vitt haza is kaját nekik, pl pizza, Mcdonalds, meg se kérdezte amúgy akkor hogy kérnek e, közben meg mikor vittük nekik egy köszönöm se hangzott el, ráadásul ott volt előttük az ebéd..

2021. dec. 10. 18:20
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
36%
Szedi szét a hitvesi ágyat lapokra, kérded, mi van: "Anyukám azt mondta, úgy szeretett volna mindig egy franciaágyat."
2021. dec. 10. 20:12
 22/46 A kérdező kommentje:

Mondjuk lehet nem fogalmaztam túl érthetően, azért a napi kajainkat, amiket főzök, nem viszi at az anyjaekhoz, inkább csak ha marad,de az se allando jelleggel.

Hát azt is kinézem belőle, hogy pénzt ad nekik, ez se igen tetszik, mivel mostmar ránk kellene elsősorban koncentráljon, nem rájuk. Főleg hogy azért nem nyomorognak, anyóssal mondjuk nem tudom mi lenne ha magára maradna, mert kB.sose dolgozott eleteben, egyszer kozmunkan volt ahol másfél hónapig bírta.. Na mindegy ez már a jövő problémája lesz...

2021. dec. 10. 20:59
 23/46 A kérdező kommentje:
Viszont orulok, hogy azért más is hasonlóan látja ezt a dolgot.. Az a baj, férjem inkább magától megvonná a kaját, cska nekik jusson, igaz nálam is ezt csinálja, inkább hagy nekem mint hogy megegye, pedig ő is szereti. Ilyen onzetlen termeszete van,ezen mondjuk nem fog tudni változtatni. Amikor a kertben is voltak terményeink, azt is elosztogatta a szomszédoktol kezdve mindenkinek, igaz,abból sok volt tényleg, legalább nekünk is maradt.
2021. dec. 10. 21:05
 24/46 A kérdező kommentje:
Anyóssal amúgy nincs oylan jó kapcsolata, sőt.. Keveset is beszélnek.. Inkább az apja miatt csinálja, mert tudja hogy az anyja kB semmiben nem tesz a kedvére, annyit se csinál, hogy a kedvenc sutijet megsüsse szülinapjára vagy úgy egyáltalán.. De persze ez már az ő életük ők tudják.. Csak tudom hogy ebből is kiindul a dolog valamennyire..
2021. dec. 10. 21:07
 25/46 anonim ***** válasza:
70%

Az én párom is mindig ad az anyjának

De amikor az én anyámnak megtetszett az okosorája, már csatolta is le a kezéről és anyámnak adta

De az utcán is ad bármelyik hajléktalannak

Én ezért szeretem őt

2021. dec. 10. 21:32
 26/46 anonim ***** válasza:
38%
Nem adhatja a tiedet és a gyerekéét a szüleinek, kérdező! Ezt te nem tűrheted! A sajátjával csinálhat, amit akar, éhezhet is. Mi van, ha leállítod?
2021. dec. 10. 21:38
 27/46 anonim ***** válasza:
73%
Ez beteges kötődés, nem érett a házasságra.
2021. dec. 10. 21:40
 28/46 anonim ***** válasza:
77%
A házasságra lehet, csak épp úgymond akkor nem csak ő házasodna, hanem egséz családja ott volna vele.
2021. dec. 10. 23:06
 29/46 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem pont az érdektelenségük miatt hord hozzájuk mindent, vágyik a megbecsülésükre.

Hasonlóan bosszantana, mint téged.

2021. dec. 11. 00:29
 30/46 A kérdező kommentje:
Már házasok vagyunk, anyóst annyira érdekelte a saját fia esküvője, hogy csak a szertartasra jött el, a lagzira nem, mondván megfajdult a foga :D ja es ezt nem is közölte velünk, cska após mondta el,hogy miért nincs ott. Annyi nem volt benne, hogy a fiának elmagyarazza. Igaz após meg már 9kor az órát nézte, hogy mikor mehet haza, mert ő nem szereti a bulikat. Esküvőbe se segítettek semmit. En amúgy őszintén örültem hogy nem volt ott anyós , mert nagyon fura, es feloltozni se tudott normálisan az esküvőre.. Szóval sajnálom valahol szegény paromat emiatt.. Es epp ezért nme ertem, hogy lehet még ezek után, hogy hurcolasz nekik át dolgokat.. Oké segítsen nekik ha olyan a helyzet.. De en meg pont nem tudok ezen dolgok miatt sem anyóséknak jopofizni, mert sokszor a viselkedés is furcsa nem csak az, hogy semmit nem adnak..
2021. dec. 11. 04:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!