Mások is mindent megosztanak anyósékkal?
Férjem bármit készítek vagy készítünk, sütit vagy bármi egyebet, mindig vinni akar belőle anyóséknak is. Sajnos egy utcában lakunk közel egymáshoz, de szerencsére ritkán jönnek amúgy. Tőlük kB fél évente egyszer ha kapunk valamit, gondolok itt kajára vagy bármi másra. Pedig anyós otthon ül, nem dolgozik (pedig egészséges), bőven lenne ideje sütni, főzni. Már előre felhuzom magam mikor párom mondja hogy na ebből majd visz.. Stb. Persze nem csak nekik, hanem a szintén munka kerülő nagynénjének is, akitől még csak egy köszönomot se kaptunk.
Legutóbb disznó vágás volt nálunk, hát mondanom sem kell a fele dolog amit szüleimtől kaptunk anyoseknal landolt, pedig nálunk is elallt volna a fagyasztóban. Főleg hogy hamarosan születik a baba is es kell majd a tartalék. Arra nem is szamitok hogy anyósék barmit is segíteni fognak, csak nem értem parom miért érzi úgy hogy mindent vinni kell folyton nekik, mintha éheznenek de szerencsére nem ez a helyzet.. Szüleimtol 30 kmre lakunk, havonta egyszer ha megyünk, tőlük mindig sokmindent kapunk,es mi is szoktunk vinni de sztem igy lenne normális. En érzem magam rosszindulatunak sokszor, páromnak se tetszik ez a hozzállásom. Ja meg mikor megyünk valahova enni, akkor is volt hogy vitt haza is kaját nekik, pl pizza, Mcdonalds, meg se kérdezte amúgy akkor hogy kérnek e, közben meg mikor vittük nekik egy köszönöm se hangzott el, ráadásul ott volt előttük az ebéd..
11-esnél a pont, nem tudtam volna jobban megfogalmazni.
És amúgy engem idegesítene a dolog, nem kicsit.
Ez szerintetek teljesen normális?
"Legutóbb disznó vágás volt nálunk, hát mondanom sem kell a fele dolog amit szüleimtől kaptunk anyoseknal landolt, pedig nálunk is elallt volna a fagyasztóban."
Szerintem nagyon nem. Tehát a kérdező szüleinél volt disznóvágás, és kb. a cucc felét (amit a kérdező szüleitől kaptak), átvitte az anyjáékhoz a férj.
Nálam nem férne bele. (És nem érzem magam sem önzőnek, sem irigynek, de az oda-vissza dolgokat szeretem.)
Mondom: eddig túl sokat főzött a kérdező, annyi személyre kell, amennyien otthon laknak. Úgy a férj a saját adagját viheti csak el.
Kérdező: rossz férfinak szülsz. Sajnálom.
13-as, igazad van.
A főzéssel csak egy technikai gond van, hogy mi van akkor, ha mondjuk előre főz(ne) két napra a kérdező?
Mondjuk az is igaz, hogy akkor az 4 adag kaja (két embernek 2 napra), szétadagolnám 4 kajás dobozba, úgy menne a hűtőbe, szóval mindent meg lehet oldani végülis).
Nem tudom, miért lettek a tök reális dolgokat írók lepontozva. 19-es teljesen valós dolgot ír szerintem. Az ilyen pasi még nem jutott el odáig, hogy nem egy elcseszett kommunában él a szüleivel és a tróger nagynénjével, hanem a kettőjük életét kell építeni a feleségével (s majd a gyermekeivel).
Lényegében akkor két családot fognak zabáltatni rendszeresen, az pénzben baromira nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!