Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kedves tagok! Tanácsra...

Kedves tagok! Tanácsra lenne szükségem. 4 éve vagyok férjnél. Imádom, szeretem a férjem. Külföldön élünk ahogy a családja is. Az én családom sajnos nincs itt. Néha emiatt sokszor van honvágyam. Én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés

Sokszor érzem magam úgy, hogy az anyukája és a tesója nem fogadják el a szívük mélyén, hogy a fia/öccse megnosult és ezt nem úgy értem hogy utalnak engem, ilyenről szó nincs csak annyi, hogy néha olyan gesztusaik és mondanivalójuk van hogy nekem ez jön le belőle és ha netalán mondom a férjemnek akkor csak a baj van belőle. Ezért sokszor inkább magamban tartom de így sem jó, mert akkor én fogok megbolondulni. Senkit nem akarok bántani. Azt nem szeretem amikor olyanokat mondanak vagy olyanokra utalnak ami a múltban történt, amikor a férjem még csak egy kisfiú volt. Lehet másnak ez semmi segíteni de nekem igenis sokat számít főleg ha a férjemen kívül senkim nincs itt aki szeretne és támogatna. Néha nehéz velük. És kedvesek meg szeretnek csak azért néha csipkelodesek is vannak amik nekem rosszul esnek főleg úgy hogy én az a csendes, mindent el tűrök típus vagyok. Velem van a baj? Néha a falra tudok mászni az anyósom vagy akár a sógornőm ragaszkodásától ami egy ponton túl már túl megy egy határon. Olyan mintha nem akarnak elfogadni vagy inkább felfogni a szívük mélyen hogy a kisfiú, már felnőtt férfi akinek már megvan a saját családja. Elhiszem hogy nehéz elengedni de én nekem se könnyű távol a szüleimtől stb

En vagyok a rossz?

Üdv

Dóra

2021. nov. 22. 19:19
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
91%

4 éve élsz kint, és nem tudsz ez alatt a 4 év alatt felmutatni egy kinti kapcsolatot, barátságot a férjed és a családján kívűl..

Elgondolkodtató..

2021. nov. 24. 10:44
 32/49 anonim ***** válasza:
91%

Én mindig is ragaszkodtam a családomhoz tehát szóba sem jöhetett külföl, egy településen is élünk. Én ezt mindig is tudtam és ehhez is igazítottam az életemet.

Ha meg is haragszol kérdező de veled van a baj. Lehet pszichológus kellene vagy nem tudom. Nem látok komoly problémát a párod családja részéről, nem ku.rváznak le, nem üldöznek, nem hazudoznak rólad. Én pl 20 évesen ezzel kerültem szembe ok nélkül. Amúgy meg mindenhez idő kell. Mire a férjed családjával is kialakul valamiféle kötődés az idő, jó pár év. És neked is nyitni kell, nem várhatod el tőlük ha te nem úgy viselkedsz. Nem szeretem a csendes tipusokat. Igenis ha bajod van ami valós probléma, nem ilyen megfoghatatlan amiket írsz, akkor megkell mondani, először a férjeddel átbeszélni majd az anyóssal. Nem szabad elfojtani. Csak amiket te írsz nem megfogható, konkrét dolgok. Így inkább úgy érzem mondva csinàltak, féltékeny vagy a férjedre hogy neki milyen jó. Ezeket te tudod megoldani .

2021. nov. 24. 21:57
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem hogy itt egy jó család ahova bekerültél a férjed szeret, erre neked honvágyad van az alkoholista apád és a rossz családod, gyerekkorod iránt. Szerintem gyere haza pár hétre, és meglátod hogy nem érdemes a múlton keseregni, rossz gyerekkor stb örülsz ha mehetsz vissza a szerető családba. Addig fognak ragaszkodni a férjedhez, gyereknek tartani amíg ő engedi. Tudom , mert nálam dettó. Jó gyerekkor , szerető család. Ez a férjemet is zavarta eleinte, mert nála sz. Ar gyerekkor stb… de kb 5 év után beépült teljesen az én familiámba és nem kesereg a gyerekkora miatt, nem kesereg hogy csak én vagyok neki. Elfogadta hogy ez van, a múlton változtatni nem tud. A jövőn tud. Szóval ezen fejben tudsz vàltoztatni és kell is. Épülj be a családjába. Tudom hogy az ilyen lelki sérültek mint te, nehezen adják a bizalmukat de érdemes megpróbálni.
2021. nov. 24. 22:05
 34/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm az építő jellegű kritikát! Ha ettől önöknek jobb hát szívesen 😅

Béke magukkal! ✌️

KI MONDTA, HOGY NINCSENEK BARATAIM? ANNYIT mondtam, hogy nehéz ismerkedni de azt egy szóval sem hogy lehetetlen! A részemről megvolt a nyitás, úgyhogy a többi nem rajtam áll! Szót se többet... 🤣

2021. nov. 25. 08:04
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

Blablablabla.

Neheztelsz a párod családjára amiért teljesen más mint a tiéd, és sír a szád, hogy neked senkid sincs férjeden kívűl..

Megkérdezed vajon veled van e a hiba, amire kb egyöntetűen mindenki írja, hogy igen,menj pszichológushoz.

Mire te kikéred magadnak, hogy neked vannak barátaid?! Előtte meg azt írod max 1 család van akivel szívesen összejárnál.. Na akkor, hogy is van ez?

Sírsz a gyerekkorod miatt, de rohannál vissza a szarhoz..

Minek teszel fel kérdést ha utána vehemensen tagadsz, magyarázkodsz és képtelen vagy elfogadni ha rá mutat a kívűlálló, hpgy nem normális ahogyan gondolkozol.. És nem ártana pszichológushoz menni?!

2021. nov. 25. 08:16
 36/49 anonim ***** válasza:
77%
En csak egyet kérdeznék tõled, arab országban vagy?Nem,nem vagy rossz!!!
2021. nov. 25. 12:25
 37/49 A kérdező kommentje:
Mert az teljesen normális ha valaki ennyire ragaszkodik és kötődik a múlthoz. Szeretem a családom, legyen az bármilyen is. Nem csak akkor amikor puszi, ölelés van és minden ok. A bajban mutatkozik meg az igaz barát ahogy a család is. Mert könnyű úgy szeretni ha semmi gond nincs, de tekehsen más amikor a szülőket kell kihúzni a szarból pl mert vlmit jól elcsesztek és te neked kell helyrehozni. És nem az én családomra gondolok itt. Olyanokkal nem fogok ismerkedni akik csak hasznot akarnak rajtam húzni. Azért írtam, hogy lássam más is úgy látja a dolgokat ahogy én. Tisztelet a kivételnek aki nem támadó jelleggel ír hozzaszolast. De mindenki csak támad. Bele se gondol senki ebbe csak írja a kommenteket egy sötét szobából, mert manapság aki dühös az ezt csinálja. Én el tudok számolni a lelkiismeretemmel és be látom vannak rossz meglátásaim de azzal nem értek egyet, hogy aki már a földön van abba belerugjunk mégegyszer. Mindenki okos de mégis mindenki ül otthol, a kényelmes kis otthonából és csak ossza az észt. Hát kérem akkor költözzön ki mindenki külföldre és lássam akkor is jár majd a szájuk. Tudtam mit vállaltam ezzel és életem legjobb döntése volt DE ettől függetlenül lehet nekem is honvágyam, hiányolhatom a szereteim hisz egy érző emberi lény vagyok az istenért már.
2021. nov. 25. 13:30
 38/49 anonim ***** válasza:
90%
Aki külföldön él,mindenkinek honvágya van.Egy másik kulturával nagyon nehéz megküzdeni.
2021. nov. 25. 13:53
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
Baxki kérdező, bökd már ki valamelyik kisregényedben, melyik országban dekkolsz...
2021. nov. 25. 14:13
 40/49 A kérdező kommentje:
Nem arab ország legyen elég ennyi, nyugat Európa .. Senkinek semmi köze hozzá amúgy ! 🙈
2021. nov. 25. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!