Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek mi vagyunk túl...

Szerintetek mi vagyunk túl óvatosak vagy túlreagálta?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi.

Apósom eléggé náthás most nem jön hozzánk pár napig,mert van egy 1 éves kislányunk,aki most gyógyult meg a náthából. Viszont anyós ugyanúgy jött hozzánk,de lett neki szólva,hogy ha jön legalább fertőtlenítse a kezét,nehogy visszaessen a kislány. Erre sértődötten kivonult,hogy akkor megy is. Engem nem hat meg a dolog,csak a férjemet bántja a dolog,hogy nemet kellett mondania az anyjának. Szerintetek túl van reagálva vagy igazunk van?

2021. nov. 22. 09:36
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennek semmi köze a Covidhoz.

Normális ember kisgyerekhez, idős emberhez nem megy göthösen.

2021. nov. 23. 19:07
 42/44 A kérdező kommentje:
Szerintem ha valaki beteg és szoros kapcsolatban áll a beteggel akkor nem kell babalátogatóba menni. Tök mindegy kiről van szó. Pár napot ki lehet bírni,nem hónapokról van most szó nálunk.
2021. nov. 24. 08:54
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, meg kell húzni a határokat, szépen, normális stílusban elmondani mit szeretnétek (igen azt is, hogy ne jöjjenek naponta, pláne nem többször!!!) , és nem attól parázni folyton, hogy megsértődnek. Párod dolga lenne ez elsősorban, mivel az ő szülei, és nem azzal kéne foglalkoznia, hogy jaj mit szólnak majd, meg nem akarja megbántani őket, de igy meg nektek nem jó, ők gondolnak erre? Szerinted?

Ígyis úgyis meg fognak bántódni, mert ez egy játszma része, de idővel elfogadják és megszokják, hogy nálatok mik a szabályok, ha meg látni akarják az unokát, bizony el kell viselniük ezeket.

2021. nov. 25. 13:31
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős. Én már a covidos korszak előtt furcsálltam, hogy anyósom nem mos kezet. Nem egyszer fordult elő, hogy hetekig nem volt nála szappan. Azaz volt, csontszáraz, repedezett, piszkos szappanmaradvány. Folyamatosan náthás, kezébe tüsszög, köhög és úgy tesz-vesz a konyhában. Ha beteg, ugyanúgy pusziszkodik. Retteg a covid-tól saját bevallása szerint. De közben ugyanúgy nem mos kezet, pusziszkodik. Szerintem ő azt hiszi, az oltás megvédi minden betegségtől.
2021. nov. 30. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!