Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek mi vagyunk túl...

Szerintetek mi vagyunk túl óvatosak vagy túlreagálta?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi.

Apósom eléggé náthás most nem jön hozzánk pár napig,mert van egy 1 éves kislányunk,aki most gyógyult meg a náthából. Viszont anyós ugyanúgy jött hozzánk,de lett neki szólva,hogy ha jön legalább fertőtlenítse a kezét,nehogy visszaessen a kislány. Erre sértődötten kivonult,hogy akkor megy is. Engem nem hat meg a dolog,csak a férjemet bántja a dolog,hogy nemet kellett mondania az anyjának. Szerintetek túl van reagálva vagy igazunk van?

2021. nov. 22. 09:36
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
89%
Ebben a járványos időszakban persze hogy igazad van. De magától is lehetne ennyi esze.
2021. nov. 22. 09:40
 2/44 anonim ***** válasza:
90%

Túlreagálta:)

Át se mennék, ha a férjem náthás lenne és van kisgyerek

2021. nov. 22. 09:41
 3/44 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom egyébként,köszönöm a megerősítést 😊 Sajnos még az idén egy udvarban lakunk,jövőre talán be tudunk költözni a saját házunkba,de így úgy gondolják mindnen nap kell jönniük
2021. nov. 22. 09:49
 4/44 anonim ***** válasza:
81%
Azért nagyban függ attól is, hogy „hogyan” kérted meg; ha szemrehányóan vagy lekezelően, akkor jogosan sértődött meg. Viszont ha normális hangnemben, akkor nem volt oka megsértődni. Ha pedig annyira nem képes, hogy az UNOKA kedvéért ennyit megtegyen, sok jót nem jósolok a jövőre nézve...
2021. nov. 22. 09:50
 5/44 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem bunkóság betegen menni látogatóba
2021. nov. 22. 09:55
 6/44 anonim ***** válasza:
73%

"ha jön legalább fertőtlenítse a kezét"

Most a kézmosásra gondolsz? Azt teljes joggal várod el, még ha nem lenne náthás a férje, akkor is.

De ha van ilyen alkoholos spriccelőtök, mint amik pl. boltokban fel vannak szerelve, ebben a helyzetben az sem túlzás, ha megkéred, hogy használja.

Viszont!

A stílus nagyon nem mindegy!

Lehet ezt olyan stílusban is mondani, hogy csöppet sem csodálkozom, hogy sértődötten hazament.

Ebben az esetben viszont neked kéne elgondolkodnod, hogy ellenséget akarsz gyártani az anyósodból, vagy a gyereked nagymamáját próbálod látni benne.

Nem voltunk ott, nem hallottuk a hangnemet, a stílust. Épp ezért nem akarok ítélkezni sem, csak leírtam az érem két oldalát.

2021. nov. 22. 10:00
 7/44 anonim ***** válasza:
70%
Akkor majd megy máskor ha ennyi nem fért bele neki.
2021. nov. 22. 10:01
 8/44 A kérdező kommentje:
Nem én kértem meg hanem a férje és szépen kérte meg,nem bunkón. Mondta neki,hogy "anyu légyszi fertőtlenítsd le a kezed mert apu beteg". Ennyi volt igazából. A férjem nem szokott bunkózni az anyjával.Egyébként fertőtlenítőről van szó,nem kézmosásról.
2021. nov. 22. 10:03
 9/44 A kérdező kommentje:
Nem akarok ellenséget gyártani belőle,de ennyit szerintem elvárhatok,hogyha valaki beteg akkor nem jön le. Év elején sajnos a covidot is elkaptuk tőle,mert akkor ő még tünetmentes volt,de a kisebbik sógoromnál már kimutatták és ugyanúgy jött akkor is. Nem szeretném mégegyszer azt átélni,nagyon rosszul voltunk utána.
2021. nov. 22. 10:05
 10/44 anonim ***** válasza:
57%

Lehet anyuban is már bújkál a vírus csak még nem jött ki.

Én is feszkósabb vagyok ilyenkor:))

2021. nov. 22. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!