Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek mi vagyunk túl...

Szerintetek mi vagyunk túl óvatosak vagy túlreagálta?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi.

Apósom eléggé náthás most nem jön hozzánk pár napig,mert van egy 1 éves kislányunk,aki most gyógyult meg a náthából. Viszont anyós ugyanúgy jött hozzánk,de lett neki szólva,hogy ha jön legalább fertőtlenítse a kezét,nehogy visszaessen a kislány. Erre sértődötten kivonult,hogy akkor megy is. Engem nem hat meg a dolog,csak a férjemet bántja a dolog,hogy nemet kellett mondania az anyjának. Szerintetek túl van reagálva vagy igazunk van?

2021. nov. 22. 09:36
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
85%

Engem úgy neveltek, hogy a kézmosás alap, ha valahova megérkezünk, vendégségben is.

Szappanos kézmosás után nincs szükség fertőtlenítőre (nem műtőbe mész), utóbbi pedig nem a rendes kézmosás helyettesítésére szolgál, csak ott, ahol erre nincs lehetőség.

Summa summarum, szerintem a kézmosást erőltessétek neki. Ez nem bunkóság vagy legalábbis nem annak kéne lennie, hanem alap higiéniának, amit nem csak a járvány miatt tartok be.

2021. nov. 22. 10:07
 12/44 A kérdező kommentje:
Ettől tartok én is,ezért nem akarom hogy pár napig jöjjön. Lehet hogy rajta ki se jön úgy,de a kislány immunrendszere még gyenge. De erre is csak az volt a magyarázat múltkor,hogy át kell esnie ezeken. Ez igaz,de nem havonta...
2021. nov. 22. 10:07
 13/44 A kérdező kommentje:
11es válaszoló: A kézmosásért is szóltam múltkor. Mert pl egyik héten após a munkából egyből ide jött,se kézmosás semmi... Oké,hogy a munkahelyén megmossa,de busszal jár haza és ott se tudja az ember kivel utazik együtt. Anyósnál is észrevettem hogy nem mindig most kezet,pl sokszor jött úgy be hogy a kutyusainknak adott enni és utána egyből ide jött. Kézmosás nem volt mert nálunk nem mosta meg
2021. nov. 22. 10:11
 14/44 anonim ***** válasza:
94%
Ahogy a 11-es írta, alap dolognak kell lenni a kézmosásnak, akkor is, ha nincs járvány.
2021. nov. 22. 10:14
 15/44 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk hétvégén ugyanez volt.

Anyósom szombaton a lázas unokájára vigyázott egész nap, vasárnap meg át akart jönni hozzánk kicsit üldögèlni, ahogy ő mondja.

38.hétben járok.

Mondtam hogy inkább ha lehet, ne.

Minden voltam csak jó ember nem.

2021. nov. 22. 10:15
 16/44 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, hát vannak itt bajok. Egyáltalán nem vagyok olyan, aki szerint a széltől is óvni kell a gyereket, a saját kutyáinktól nem is féltem egyáltalán, de vazzeg, buszozás után SEM mos kezet?

Hát amíg meg nem teszi, nem érhetne a gyerekemhez vagy a cuccaihoz. Ne vicceljünk már, több száz ember után fogdos ott össze mindent, ebből ki tudja, hány valóban covidos vagy csak szimplán pl nem mos kezet wc után.

2021. nov. 22. 10:20
 17/44 A kérdező kommentje:

15ös válaszoló: Totál igazad volt,nem hiányzik,hogy te is elkapj valamit,teljesen jogosan szóltál neki. Persze ilyenkor az ember minden csak jó ember nem,de le kell szarni. Engem se érdekel mit gondolnak.

16os válaszoló:Én sem vagyok olyan,hogy a széltől is óvom,hisz az sem jó. Kutyáktól se féltem nem az a gond,csak itt sajnos nem gondolnak bele,hogy egy nátha is eltarthat 2 hétig is. Mi vállaltunk gyereket ez rendben van,ezzel jár,de nem ők szenvednek napokig az orrszívással meg,hogy éjjel nem úgy alszik a kicsi.

Októberben is beteg volt,meg most is. Minden hónapban azért nem kéne,hogy ez így legyen.

Nem okolom őket,nem biztos hogy tőlük kapta el akkor is,de így,hogy az alap hihiénia hiányzik nem vagyok benne biztos. Egyébként a viszonyunk nem rossz,szóval nem ellenük vagyok,de most azért mérges vagyok rájuk.

2021. nov. 22. 10:27
 18/44 anonim ***** válasza:
21%
Nem biztos, hogy nem szándékosan csinálja. Nekem volt rokonom, aki azt mondta, ha ő beteg, legyen beteg más is.
2021. nov. 22. 10:39
 19/44 anonim ***** válasza:
64%
Önérzetes vénasszony. Ahogy ismerem magam, megmondanám neki merre van arra, szerintem a büdös életben nem jönne.
2021. nov. 22. 10:41
 20/44 A kérdező kommentje:

18as:Erre még nem is gondoltam,de már bármit el tudok képzelni 😃

19es: Csak a férjemet nézem,nem akarom megbántani,de egy párszor elküldeném szívesen a p.csába😆😆

Lehet,hogy most azt mondjátok,hogy ürügyet keresek,hogy ne jöjjejek,de megmondom őszintén,hogy nekem már sok,hogy egy éve minden nap,napi többször átjönnek.Hiába jó a viszonyunk akkor is sok.

2021. nov. 22. 10:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!