Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek mi vagyunk túl...

Szerintetek mi vagyunk túl óvatosak vagy túlreagálta?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi.

Apósom eléggé náthás most nem jön hozzánk pár napig,mert van egy 1 éves kislányunk,aki most gyógyult meg a náthából. Viszont anyós ugyanúgy jött hozzánk,de lett neki szólva,hogy ha jön legalább fertőtlenítse a kezét,nehogy visszaessen a kislány. Erre sértődötten kivonult,hogy akkor megy is. Engem nem hat meg a dolog,csak a férjemet bántja a dolog,hogy nemet kellett mondania az anyjának. Szerintetek túl van reagálva vagy igazunk van?

2021. nov. 22. 09:36
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Nem semmi.... látom máshol se értik hogy mi ezzel a probléma...
2021. nov. 22. 12:13
 32/44 anonim ***** válasza:
85%
De én tényleg nem értem. Miért nem logikus hogy ha beteg vagyok, akkor otthon maradok egyrészt pihenni, másrészt azért hogy ne fertőzzek meg senkit, főleg egy kisgyereket?
2021. nov. 22. 12:17
 33/44 A kérdező kommentje:
Én sem értem. Mindenesetre én önzőségnek tartom,hogy az a legnagyobb problémájuk,hogy pár napig nem látják az unokájukat,ahelyett,hogy meg ne fertőzzék.
2021. nov. 22. 12:43
 34/44 anonim ***** válasza:
88%
Nem kezelted rosszul. Normális esetben sem megyünk betegen sehova sem. Néhány mentálisan fejlettebb országban amúgy a korona járvány előtt is szokás volt a maszk használata, ha betegek voltunk, hogy minél kevesebb embert fertőzzünk meg. Kicsiket meg öregeket látogatva végkép. Mi anno, még 15-ben, mikor unokaöcsém született is felvettük a maszkot, kezet meg amúgy is mindig mostunk, nem hogy akkor, mikor hozzájuk értünk. Szóval nem volt korona, de akkor is alap volt a maszk egy újszülöttnél náthás időszakban.
2021. nov. 22. 13:19
 35/44 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm a válaszod,minden szavaddal egyetértek. Unokahúgom 14 évvel ezelőtt született és ugyan maszkot nem vettünk fel,de mindig alaposan kezet mostunk,és betegen nem mentünk hozzájuk. Ez alap dolog szerintem.
2021. nov. 22. 13:22
 36/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ,megnyugodtam,hogy nem mi vagyunk iszonyat parásak,bár én annyira nem izgatom magam amiatt,hogy nem jönnek 😃
2021. nov. 22. 13:22
 37/44 anonim ***** válasza:
78%
Elég gyakran beteg a lányod, ahhoz képest, hogy még közösségbe sem jár.
2021. nov. 22. 17:22
 38/44 A kérdező kommentje:
Igen én is kicsit sokallom,igaz nem jár közösségbe,de pl boltba meg mindenhova jön velünk. Ja és persze ide gyakran jön a férjem családja
2021. nov. 22. 22:37
 39/44 A kérdező kommentje:
Mondjuk én ezt a "sok"betegséget annak tudom be,hogy sorra jönnek a fogai és legyengül az immunrendszere olyankor,legalábbis a doki ezt mondta.
2021. nov. 23. 07:27
 40/44 anonim ***** válasza:
83%

Nekem a nővérem gyerekét a covid miatt hónapokig nem látta senki. Na az kicsit feszegeti a határokat, mert a babának nem egészséges - az idegrendszerének, nem a fizikai testének - hogy skype-n meg fotón ismer meg mindenkit és nem találkozik senkivel (a nővéremnek sem tett jót, mert ő viszont teljesen kikészült a saját ötletétől).

De covidban azt mondom, hogy még ezen sem lehet besértődni, mégha nem is értek vele teljesen egyet, a rokonoknak hagyni kell egy pontig minden anyukának kipróbálni az ötleteit.

2021. nov. 23. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!