Megvettük anyósomék házát, mert ők elköltöztek egy modernebb házba -cserébe most bármikor és elég gyakran szó nélkül, kopogás nélkül beállítanak megnézni az unokát vagy csak úgy. Mit tegyek, vagy már mindent elrontottunk hogy elfogadtuk a segítséget?
A férjem szülői házát vettük meg fél árban a szülőktől.
Nagyon ragaszkodtak hozzá hogy segítsenek nekünk, így hitel nélkül megoldottuk.
Viszont kb.3-4x kértük nagyon szépen hogy mielőtt jönnek 1-2 órával előtte szóljanak.
A férjem kiemelte hogy nekem ez fontos.
Hiába szóltunk nekik , külön kértük szépen, még mindig úgy jönnek mint a saját lakásukba.
Kulcsuk nincs már , de ha bevan zárva az ajtó addig dörombölnek míg ki nem nyitjuk. Hiába fekudnék le pihenni vagy csak úgy el lenni..
Valami tipp?
Kisbabával vagyok ithon , így nyilván engem zavar jobban, mert én vagyok többet ithon.
Vagy olyan is szokott lenni hogy felhív telefonon szó szerint hogy: itt vagyok az ajtóban, gyere nyisd ki az ajtót.
Olyankor jön hogy elkezdjen jó messzire
Az ajtó előtt
Elküldöm
Elírtam
elküldjem.
Este van bocsi az elirásért
Nincsenek fele tulajdonban itt, de nyilván az a baj hogy valamennyivel kevesebbért vettük meg a házat.
De úgy érzem, hogy ők úgy érzik hogy joguk van jönni-menni.
26os:nagyon jó ötlet!
Csak van hogy épp beteg a baba, még csak alig 1 éves.
Márpedig rá kell hagyni a zárt ajtót, kaput. Ha ott kiabál, tegye, te pedig csak addig menj ki, míg szólsz, hogy picit halkabban folytassa, mert épp elaludt a baba. Aztán mész be.
Az ablakon bebámuló népet meg el lehet egy vastag függönnyel rendezni, de ha a következő alkalomig nem tudsz szerezni, egy plédet is akaszthatsz az ablakba. Nincs ebbem semmi nehézség. Igen, sötétebb lesz de könyörgöm, jobb az, mint a kukucskálás, nem?
Eladta a házat, onnantól nem ő dirigál. A férjed meg álljon ki mellettetek. Ha nem teszi, akkor jobb mindenkinek békésen külön élni, anyuka a fiához bármikor mehet, de neked nem kötelességed tűrni. Beszéljetek, kérj tőle megoldást vigasztaló szavak helyett és a reakciójából látni fogod, mennyire erős a házasságotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!