Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák, ti kopogtok, mielőtt...

Anyukák, ti kopogtok, mielőtt bementek a fiatok szobájába?

Figyelt kérdés

Most azért kifejezetten nekik szólna a kérdésem, mert apum mindig kopog mielőtt bejön hozzám, sőt meg is kérdezi, hogy bejöhet-e. Anyum ezzel szemben sosem kopog, akkor sem, hogyha éppen valamelyik haverom nálunk van, úgy ront be, mintha nem lenne holnap. Múltkor mikor fürödtem, akkor is bekiabált, hogy "bemehetek?" Én mondtam neki, hogy amikor a szobába belépsz, azt még csak-csak elviselem, de a fürdőt azt nem, semmiképp. Ennyi erővel akkor ha nálam alszik egy lány, és éppen történik valami, akkor is beront?

Már beszéltem vele erről, és az volt a válasz, hogy "nehogy már ne menjek be a fiam szobájába.." mondom rendben, nincs értelme vitatkozni.

20/F

2021. jún. 8. 17:08
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
99%

Fiam van és első általános iskolás kora óta kopogok.

Részben mert így illik, másrészt a gyerek a példamutatásból tanul és nem akarom, hogy paraszt legyen.

2021. jún. 8. 17:11
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egyik szülőmnek sem szokása sajnos.
2021. jún. 8. 17:13
 3/28 anonim ***** válasza:
99%

Igen, kopogok, és lehetőleg be sem megyek; az ajtóban állva is el tudom mondani azt, amit szeretnék.

(Ha nem sürgős, megvárom, amig kijön)

2021. jún. 8. 17:13
 4/28 anonim ***** válasza:
65%
Nehéz egy zárat beszerezni! Elég bunkó az ilyen szülő, sehol nem tisztel és nem tart tiszteletben téged e téren! Én azonnal elmennék míg nem akkor nyitogat majd be mikor kefélsz és szopja le a barátod farkát!
2021. jún. 8. 17:20
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Én kb 6 éves kora óta minden gyerekemnél kopogok és csak akkor megyek be, ha ö is beleegyezik.

Szerintem ez alap kellene, hogy legyen, de kamaszkortól (10-12 év) mindenképpen.

2021. jún. 8. 17:27
 6/28 anonim ***** válasza:
97%
apám mindig kopog anyám csak mióta van barátnőm és mikor nálunk alszik (most már itt lakik így könnyebb) kb 14-15 évesen elkezdtem pucéran aludni mondta anyám, hogy reggel mikor bejön akkor zavaró neki hogy a seggem néz vele szembe mondtam neki, hogy az én szobám te meg nem kopogsz ez van vagy megszokod vagy kopogsz és felveszek valamit ha ébren vagyok tudomásul vette és azt mondta, hogy inkább akkor megszokja mondtam hogy ő tudja :D
2021. jún. 8. 17:28
 7/28 anonim ***** válasza:
95%
Anyukám nem, mert Ő lakása, Ő vára, Ő szabályai. Derogál neki a kopogás...
2021. jún. 8. 17:44
 8/28 A kérdező kommentje:
Nálunk fordítva, apumé a ház, mégis ő tudja hogy mikor mit kell csinálni
2021. jún. 8. 18:06
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
anyám tirpák volt. az én gyerekszobámban volt az étkezőasztal és az én szobámban volt a szekrénye a ruháival. amikor 18 éves korom körül szóltam, hogy ne járkáljon be minden reggel a ruhákért azt mondta, hogy nem kötelező ott lakni. el is húztam egy pár nap múlva. mi nem megyünk be a gyerek szobájába, nem turkálunk a holmijai között, tiszteletben tartjuk az intim szféráját.
2021. jún. 8. 18:20
 10/28 anonim ***** válasza:
94%
Általában anyám beront a szobába.
2021. jún. 8. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!