Volt már olyan hogy bementetek a gyereketek szobájába mert kicsit tovább aludt?
Figyelt kérdés
minden nap fél nyolc fele kell fel és tegnap volt olyan hogy fél 10 kert bementem mert izgultam hogy nincs e baj.2020. okt. 30. 20:25
2/16 A kérdező kommentje:
6
2020. okt. 30. 20:29
3/16 anonim válasza:
jahh, akkor igen, még ránéznék
10 év múlva már ne próbálkozz :-D
4/16 anonim válasza:
Bár az én lányom csak máfél, de én is mindig “izgulok” ha tovább alszik :D
6/16 anonim válasza:
Amikor 12-13-14 éves voltam, s éppen szünet volt, vagy nem voltak óráim aznap, akkor édesanyám, de volt amikor édesapám is mindig bejött és felkeltett, mert akkoriban 7-8, max 9 óra körül fel szoktam kelni, de éppen tovább aludtam, mondjuk fél 11-ig, de előfordult, hogy délig is aludtam, mert nem volt jó éjszakám, csak forgolódtam.
7/16 anonim válasza:
Engem mindig hagytak aludni, sosem volt az, hogy "Kelj már fel!", ha nem volt suli, vagy nem kellett menni valahová.
8/16 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok, és még mindig bejönnek. Múltkor benyitott apám, én meg erre félálomban hümmögtem egyet, amire az volt a válasz, hogy "Jó, nem halt meg." o_o Pedig általában sokáig alszom szünetben, már megszokhatták volna.
9/16 anonim válasza:
Engem is hagytak aludni, ha nem volt suli vagy egyéb. Anyum is imad aludni, szóval gondolom átéreztette apámmal is. Mindig sajnáltam a barátnőimet, őket hétvégen is felkeltették...
Tudom, hogy a kérdés nem ez volt, arra meg annyit, hogy egyszer sikerült délután 2-ig aludnom, és anya bejött, hogy élek-e még? 😂
10/16 anonim válasza:
Pont ma reggel történt. Sose voltam korán kelő, hétvégén vagy szünetekkor akár 11-ig is alszom. Alapból nem volt egy jó éjszakám, hajnalban tudtam csak elaludni, de utána is fel-fel keltem. El tudjátok képzelni, mennyire örültem, mikor apám 10 előtt nagy ricsajjal kivágta az ajtóm, betrappolt és megkérdezte jó hangosan, hogy mit csinálok még mindig az ágyban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!