Megvettük anyósomék házát, mert ők elköltöztek egy modernebb házba -cserébe most bármikor és elég gyakran szó nélkül, kopogás nélkül beállítanak megnézni az unokát vagy csak úgy. Mit tegyek, vagy már mindent elrontottunk hogy elfogadtuk a segítséget?
A férjem szülői házát vettük meg fél árban a szülőktől.
Nagyon ragaszkodtak hozzá hogy segítsenek nekünk, így hitel nélkül megoldottuk.
Viszont kb.3-4x kértük nagyon szépen hogy mielőtt jönnek 1-2 órával előtte szóljanak.
A férjem kiemelte hogy nekem ez fontos.
Hiába szóltunk nekik , külön kértük szépen, még mindig úgy jönnek mint a saját lakásukba.
Kulcsuk nincs már , de ha bevan zárva az ajtó addig dörombölnek míg ki nem nyitjuk. Hiába fekudnék le pihenni vagy csak úgy el lenni..
Valami tipp?
Igen, de a férjem nem akarja.
Én is ugyanezt mondtam neki .
Sokszor hívtam vendéget is hozzánk akkor se vette a lapot hogy elmenjen.
Már néha a válás is eszembe jut ha a férjem nem akar semmit se tenni ez ellen.
Ráadásul mindenbe szeretnek bele is szólni .
De a fő probléma ez a spontán beállítás.
Szólj a férjednek, hogy beszéljen az anyjával! Igen, kérvényt kell benyújtani, ő sem örülne, ha éppen akkor mennétek, amikor kiengedte a fürdővizet, készül elmenni otthonról, vagy éppen vendégeket vár 1 óra múlva.
Mindenkinek van magánélete, és ezt tiszteletben kell tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!