Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Valas anyos miatt? Vegtelenul...

Valas anyos miatt? Vegtelenul el vagyok keseredve. Ferjemmel bekeben normalisan elunk a gyerekekkel. Azt gondolom en vagyok az idealis meny. Hazias vagyok, tisztelettudo, normalisan nevelem a gyerekeket, szeretem a ferjemet stb.

Figyelt kérdés
Anyosom kedveben probalok jarni amiota csak ismerem evek ota. Sosem sertettem meg,amikor jon sutok,fozok neki stb. A kedvet keresem,gyermekekkel kapcs dolgokba bevonom, amennyire igenyli.Peesze nem vagyok jo igy sem..evek ota hallgatom a megjegyzeseit. Szerinte a ferjem TúLszeret bennunket,tulsagosan szereti a gyerekeit. Hogy lehet egy csaladot tulsagosan szeretni? De sok mas is van...Múltkor pl. gyakorlatilag sajat magaval veszett ossze,sajatmagan huzta fel magat, es elviharzott, mivel en nem bantottam.Utána jottek a telefonok a ferjemnek, hogy szegeny anyja sirt miattam stb.Szerintem szet akar minket szedni, masik 48eves fiat is otthon tartja,beteges. Nekem ez nonszensz,hogy kulon hazban elunk es egy no nekem itt beleazoljon a dolgaimba, es a haz ia feles a ferjemmel. Mondtam a ferjemnek, hogy en meg akarom azakitani a kapcsolatot az o csaladjaval,de o ezt nem erti. Szerinte nincs itt bantas, nincs problema.O nem is keri ki maganak , hogy engem bantanak es ez nekem nagyon faj. Azt mondja o hogy szakitana meg a kapcsolatot a sajat csaladjaval? Ket tuz kozott erzi magat,en meg ugy erzem efyertelmu, hogy minket kene valasztania. Nekem fura lenne,hogy engem pocakondiaznak, de kozbe o joban van veluk?!Van valaki ilyen helyzetben?
2021. nov. 19. 20:50
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
75%

Nem könnyű gyerekkel válni és utánna sem ha nincs segítség.

Jól gondold át hogy a ki segítene neked ha vmi van.

És utánna tedd

2021. nov. 20. 16:12
 32/40 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem a szeret nem szeret kategória. Ez azon túli döntés. Sokan nem értik a párkapcsolatokat. Azt hiszik, hogy az anyossal meg a gyerekkel élnek együtt, holott csak és kizárólag a partnerrel. Ha a partnerkapcsolat rossz, akkor a gyerek is gond lesz, a család is gond lesz. Sokszor csak azért rosszak ezek a viszonyok, mert nem tudatosult a felekben, hogy ez a lényeg és ezen múlik az életük. A kérdező helyében én mondanám (kérdezném) a férjemnek, hogy ő kinek az oldalán áll, mert most ezen nagyon sok múlik. Ha az anyjáén, akkor nagy bajok lesznek.
2021. nov. 20. 16:16
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
A kettőtök nevére??? Nem vagy te normális! Azt még jó házasság esetén se! A különvagyonról nem mondunk le!
2021. nov. 20. 17:03
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Amit a szüleidtől kapsz, az különvagyon lesz válás esetén, soha nem válik közös vagyonná. Viszont fontos, hogy legyen róla papírod, hogy a szüleid ezt a pénzt neked (nem pedig nektek) adták.
2021. nov. 20. 17:16
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Vedd fel a beszélgetést és játszd le a férjednek.

Abban a szent pillanatban közöld,hogy nem vagy hajlandó tovább elviselni ez,és évek óta hallgatod a szúrós megjegyzéseit.

Az anyós szavaival ellentétben rohadtul nem szeret ő titeket annyira,ha képes azt is elnézni,hogy az anyja szerint túlzottan is szeret titeket..

Nem kell megszakítani a kapcsolatot.Húzni kell egy határt.

Anyuci maradjon a seggén otthon egy kicsit és ha megtanulja befogni akkor jöhet.Ha csak bántani tud akkor ne jöjjön a HÁZADBA.ugyanis az a te házad is.

Megy majd az urad meg a gyerekeid ha akarnak hozzá látogatóba menni,nem kötelező neki jönni.

Mázlia az anyósnak,hogy nem ilyen,igen csak házhoz jönne a lóf*szért.

Pont elég rossz jellemem van ahhoz,hogy torokra menjek mindenért.

2021. nov. 20. 20:33
 36/40 anonim ***** válasza:
87%

Az ágyasod egy nyamvadt balf@sz. Azért nem írtam férjet, mert férfit nyomokban sem tartalmaz. És nem is szeret.

A vén boszorkányt meg el kellene égetni, nem a kedvébe járni.

Én hagynám ezt a csimbumcirkuszt a francba.

Soha nem fognak megváltozni!

Kezdj új életet a szüleidtől kapott pénz segítségével.

A nagyon apás gyerekeid meg kiheverik a töketlen apjuk hiányát. Mert szerinted idővel milyen példát mutat nekik, hogy a saját anyjába, meg annak a rokonságába szerelmes a saját felesége, meg érzelmileg sínylődik?

Ez nem kiegyensúlyozott családi élet! Nem válik a gyerekek hasznára.

2021. nov. 21. 08:28
 37/40 anonim ***** válasza:
67%
Ezért még válni... Szerintem neked nem kell menni anyukához, ha így áll hozzád. Ha ezek után azt látod, hogy a férjed ellened van, és romlik a kapcsolat, akkor lehet ezek után esetleg gondolkodni lépéseken, leülni, megbeszélni, de lehet én még akkor sem a váláson gondolkodnék. Most még olyanon rugózol, ami meg sem történt. Lehet, hogy melletted kellene kiállnia, de akkor sem várhatod el, hogy teljesen megszakítsa a kapcsolatot.
2021. nov. 22. 09:57
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tudni, mi történt azóta?
2023. máj. 28. 13:25
 39/40 A kérdező kommentje:
Nem valtunk el, nagyon megritkitottam a kapcsolatot anyossal, mashogy allok hozza. Telefonon sem beszelek mar vele. Ez csak a gyerekeknek rossz, hogy kevesebbet latjak.
2023. máj. 29. 20:18
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Az mért rossz a gyerekeknek, ha nem látnak egy áskálódó gonosz banyát?

És a házasságod hiper-szuper? Pont ilyenről álmodoztál 16 éves korodban?

2023. máj. 30. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!