Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Valas anyos miatt? Vegtelenul...

Valas anyos miatt? Vegtelenul el vagyok keseredve. Ferjemmel bekeben normalisan elunk a gyerekekkel. Azt gondolom en vagyok az idealis meny. Hazias vagyok, tisztelettudo, normalisan nevelem a gyerekeket, szeretem a ferjemet stb.

Figyelt kérdés
Anyosom kedveben probalok jarni amiota csak ismerem evek ota. Sosem sertettem meg,amikor jon sutok,fozok neki stb. A kedvet keresem,gyermekekkel kapcs dolgokba bevonom, amennyire igenyli.Peesze nem vagyok jo igy sem..evek ota hallgatom a megjegyzeseit. Szerinte a ferjem TúLszeret bennunket,tulsagosan szereti a gyerekeit. Hogy lehet egy csaladot tulsagosan szeretni? De sok mas is van...Múltkor pl. gyakorlatilag sajat magaval veszett ossze,sajatmagan huzta fel magat, es elviharzott, mivel en nem bantottam.Utána jottek a telefonok a ferjemnek, hogy szegeny anyja sirt miattam stb.Szerintem szet akar minket szedni, masik 48eves fiat is otthon tartja,beteges. Nekem ez nonszensz,hogy kulon hazban elunk es egy no nekem itt beleazoljon a dolgaimba, es a haz ia feles a ferjemmel. Mondtam a ferjemnek, hogy en meg akarom azakitani a kapcsolatot az o csaladjaval,de o ezt nem erti. Szerinte nincs itt bantas, nincs problema.O nem is keri ki maganak , hogy engem bantanak es ez nekem nagyon faj. Azt mondja o hogy szakitana meg a kapcsolatot a sajat csaladjaval? Ket tuz kozott erzi magat,en meg ugy erzem efyertelmu, hogy minket kene valasztania. Nekem fura lenne,hogy engem pocakondiaznak, de kozbe o joban van veluk?!Van valaki ilyen helyzetben?
2021. nov. 19. 20:50
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
81%
Lehet hogy ha belengeted a férjednek, hogy el akarsz válni az anyja miatt, akkor elgondolkodik a dolgokon, és melléd fog állni. Cselekedj taktikusan, az anyóst meg ne ugráld körbe. Szard le magasról, ahogy már írták előttem is, vagy tett helyre határozottan.
2021. nov. 20. 09:53
 22/40 anonim ***** válasza:
60%

Elválni? Azért, mert nem bírsz kiállni magadért?

Van gyereked, ugye? Hogy fogsz kiállni magadért (esetleg érte), ha elkezd kamaszodni?

Nőjjél fel végre, elvégre felnőtt vagy.

2021. nov. 20. 10:08
 23/40 anonim ***** válasza:
78%

Nem az anyós miatt ...

Ha végre el mernél válni, és találnál egy olyan férfit, aki szeret is téged, akkor jönnél rá, hogy mekkora trágyadombban pocsékoltad évtizedekig az életedet!

2021. nov. 20. 11:23
 24/40 A kérdező kommentje:
Ot eve vagyunk hazasok szoval nem akarom az egeyz eletemet azzal tolteni, hogy harcolok a ferjem csaladjaval, de a gyerek meg iszonyat apasak is.
2021. nov. 20. 11:59
 25/40 anonim ***** válasza:
94%
ez az egész a férjeden múlik. vele kell megbeszélned, hogy ő hogy látja, elmondani, hogy te mit érzel és megpróbálni megoldani a problémát. az, hogy leszarod anyóst, nem problémamegoldás szerintem. a család érdekében ennél több kell első körben. ha nem hoz eredményt a megbeszélés, akkor persze lehet, hogy nincs más megoldás, de én nem ezzel kezdeném.
2021. nov. 20. 13:02
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, hogy te szereted a férjedet, csak ő nem szeret téged. Kényelmes neki. Van háztartási alkalmazottja és ágyasa.
2021. nov. 20. 13:12
 27/40 anonim ***** válasza:
35%
bírom, hogy itt pár mondat alapján mindenki rögtön tudja a tutit. mert ugye minden ember egyforma. ja nem.
2021. nov. 20. 13:19
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez kizárólag a ferjed dolga. Neki kell kiállni melletted. Ha nem teszi akkor vege
2021. nov. 20. 14:06
 29/40 A kérdező kommentje:

Tudjatok mit!En is ugy erzem nem szeret a ferjem mar! Bar ennek az ellenkezojet allitja! De mikor a rokonok hivtak csak hummogott!Nekem sem mondott semmit, az eset utan 1-2napig alig szolt hozzam, mikor szamonkertem,hogy miert nem allt ki mellettem! Utana azt mondta akkor beteg volt es nem erezte jol magat( ami igaz mivel virusos megbetegedese volt), de ez eleg kifogas gyanus, mivel a szaja nem fajt!

Meg egy dolog! Ugy nez ki szuleim reven egy kissebb osszeghez fogok jutni, amit en a ferjemmel egy kissebb ingatlanba akartam befektetni a kettonk nevere, de ha itt a valas is szoba kerul ezt mar nagyon meg kell gondoljam...

2021. nov. 20. 16:08
 30/40 anonim ***** válasza:
92%
te sem szereted már őt, ha erre ez az első reakciód.
2021. nov. 20. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!