Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit gondoltok azokról az...

Mit gondoltok azokról az anyósokról, apósokról, akik nem fogadják el, hogy a gyermekük párjának van már gyereke, mondván hogy nekik nem kell "lízingelt unoka"?

Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 12:18
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
32%
De milyen fokon van a leszrom? Mert nyilván csak találkoznak, amikor látogatóba mennek egymáshoz. Ha hozzájuk nem is viszik, de amikor a fiatal pár otthonába mennek látogatni. Hogy kell elképzelni, hogy leszarom? Ha van közös is, azt a másikak előtt ajnározzák pl? Azért csak ne úgy megy az. Kellene törekedni arra, hogy normális kapcsolat legyen kialakítva szerintem. Nem nagyszülő-unoka, de kölcsönös normális viszony. Ha ez nincs, akkor nincs az az értelmes szülő, aki közösséget vállal velük bárhogyan.
2021. okt. 29. 12:46
 32/43 anonim ***** válasza:
77%
Most komolyan , miért kéne egy idegen pár gyerekét unokaként kezelni? Van annak apja-anyja, saját nagyszülője.
2021. okt. 29. 13:40
 33/43 anonim ***** válasza:
74%

Aki azzal pattog, hogy bele ne merjenek ugatni, kivel van együtt a gyerek meg nem ők döntik el, ha tetszik, ha nem, ez van, azoknak csak mondom, hogy beleszólásról szó sem volt a kérdésben és ha tetszik, ha nem, azt nagyon is ELDÖNTHETIK, hogy sajátként tekintenek-e egy számukra igenis IDEGEN gyerekre vagy sem, ez van.

Egyesek baromi magas lovon ülnek.

2021. okt. 29. 17:42
 34/43 anonim ***** válasza:
20%
Mások meg fordítva ülnek rajta.
2021. okt. 29. 19:06
 35/43 anonim ***** válasza:
25%
Mint pl te is és még baromi magasan is mellé.
2021. okt. 29. 20:10
 36/43 anonim ***** válasza:
70%
Én sem tudnék sajátként szeretni egy gyereket, aki nem az unokám. Nyilván nem lennék bunkó vele, de ha a pár szétmegy, akkor ahhoz a gyerekhez nekem semmi közöm nem lesz. Valószínűleg soha többet nem is látnám. Már ezért is érdemes olyan viszonyt kialakítani vele, hogy ne nagyon bánjam, ha egyszercsak eltűnik az életemből.
2021. okt. 29. 20:46
 37/43 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem sem kell nagyszülő-unoka viszony. Viszont annyi azért nem árt, hogy ne viszolyogjon senki odavinni az esetleges közöset is. De nyilván fordítva ülök a lovon, amikor emberséget várok olyanoktól, akiknek ez meghaladja a képességeit.
2021. okt. 29. 22:26
 38/43 anonim ***** válasza:
65%

37-es, nem tudom, minek kötekedsz meg gúnyolódsz. Ha nekem szánod, értelmezd inkább a kommentemet (33-as). Egy deka olyat nem írtam, hogy ne is FOGADJA el, utálja a másik gyereket. Hanem azt, hogy igenis JOGA van IDEGENNEK érezni, mert számára az is (de ettől még lehet normális ember módjára viselkedni). És hogy az hányingerkeltő, ahogy itt egyesek ezt úgy adják elő, hogy hogy mer a mocskos szülő ilyet gondolni, hát majd a gyereke tudja, ne merjen beleugatni a kapcsolatba (pedig ilyet nem írt a kérdező, csak a magadfajták költötték hozzá), majd ő eldönti, kivel van együtt, szülő neve kuss.

Csemegézz a korábbi válaszokból esetleg, akkor leesik, miről beszélek.

2021. okt. 30. 09:26
 39/43 anonim ***** válasza:
0%
A magadfajtának meg majd az ilyen hozzáállásért fogják IDEGENEK törölni a popóját egy otthonban.
2021. okt. 30. 09:29
 40/43 anonim ***** válasza:
78%

39: miért, úgy gondolod, hogy ez az előző kapcsolatból származó gyerek dolga? Te

Teljesen mindegy mindegy hogy viszonyulok a “lízingelt” unokához, 100% hogy nem fog gondozni. De nem is várnám el tőle, nem az ő dolga.

2021. okt. 30. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!