Mit gondoltok azokról az anyósokról, apósokról, akik nem fogadják el, hogy a gyermekük párjának van már gyereke, mondván hogy nekik nem kell "lízingelt unoka"?
Aki azzal pattog, hogy bele ne merjenek ugatni, kivel van együtt a gyerek meg nem ők döntik el, ha tetszik, ha nem, ez van, azoknak csak mondom, hogy beleszólásról szó sem volt a kérdésben és ha tetszik, ha nem, azt nagyon is ELDÖNTHETIK, hogy sajátként tekintenek-e egy számukra igenis IDEGEN gyerekre vagy sem, ez van.
Egyesek baromi magas lovon ülnek.
37-es, nem tudom, minek kötekedsz meg gúnyolódsz. Ha nekem szánod, értelmezd inkább a kommentemet (33-as). Egy deka olyat nem írtam, hogy ne is FOGADJA el, utálja a másik gyereket. Hanem azt, hogy igenis JOGA van IDEGENNEK érezni, mert számára az is (de ettől még lehet normális ember módjára viselkedni). És hogy az hányingerkeltő, ahogy itt egyesek ezt úgy adják elő, hogy hogy mer a mocskos szülő ilyet gondolni, hát majd a gyereke tudja, ne merjen beleugatni a kapcsolatba (pedig ilyet nem írt a kérdező, csak a magadfajták költötték hozzá), majd ő eldönti, kivel van együtt, szülő neve kuss.
Csemegézz a korábbi válaszokból esetleg, akkor leesik, miről beszélek.
39: miért, úgy gondolod, hogy ez az előző kapcsolatból származó gyerek dolga? Te
Teljesen mindegy mindegy hogy viszonyulok a “lízingelt” unokához, 100% hogy nem fog gondozni. De nem is várnám el tőle, nem az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!