Mit gondoltok azokról az anyósokról, apósokról, akik nem fogadják el, hogy a gyermekük párjának van már gyereke, mondván hogy nekik nem kell "lízingelt unoka"?
Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 12:18
21/43 anonim válasza:
Még szerencse hogy nem ök döntenek arról hogy ki kivel lehet kapcsoaltban. :)
22/43 anonim válasza:
Az ilyen szüljön unokát saját magának. Hogy neked honnan milyen saját vagy fogadott gyereked van vagy nincs, abba nem lehet beleszólásuk.
23/43 anonim válasza:
Azt, hogy bunkók és ne csodálkozzanak, ha majd a nem lizingelt unokát megismerni se lesz alkalmuk.
24/43 anonim válasza:
22, "szüljön unokát magának"?
Az ember lánya nem unokát szül, hanem gyereket, mégpedig saját magának.
25/43 anonim válasza:
A gyermekemet a párom pici kora óta sajátjaként neveli és szereti. Nem okozott a gyerek sosem problémát közöttünk. Nem apának szólítja mert tudja hogy a nevelő apja és nem az édesapja. Jobb férjét és jobb "apát" el sem tudnék képzelni. Viszont az anyosomék nem szeretnek bennünket. Így nem megyünk oda. Igaz nem is hívnak.
26/43 anonim válasza:
Az o dolguk. Valóban nem nagyszülei a gyereknek.
27/43 anonim válasza:
Miért kéne elfogadniuk egy tök idegent? Nem kötelező.
Hiszen sokan még a saját unokáikat sem viselik túl jól, miért tennék ezt egy idegennel?
28/43 anonim válasza:
De aztán, ha bunkóznak vele meg kirekesztik, akkor a gyerekek anyja meg joggal nem engedi oda a közöset sem. Nem kell a nagyszülőjének lenni, gondolom van neki. De egy normális viselkedés elvárható. Ha ez nem megy, akkor sajnálom.
29/43 anonim válasza:
Ki beszélt arról hogy bunkók a gyerekkel? A tahó vagyok, meg nem érdekel egy idegen gyerek között vannak fokozatok.
30/43 anonim válasza:
Én özvegy férfihez mentem feleségül. Volt akkor egy kiskamasz lánya. Én jó kijöttem vele, szüleim olyan kedélyes lesz...rom formán viszonyultak a dologhoz, semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!