Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi az amiért nem kedvel az...

Mi az amiért nem kedvel az anyósotok/apósotok?

Figyelt kérdés

2021. okt. 1. 22:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
88%

29 Mindig hangoztattam, hogy a fiú gyereket is meg kell tanítani főzni. Ezen gondolatkör tanulságaiból.

Nehogymár a konyhásnéni legyen a parancsnok, csak mert "ő ad" enni.

Mennyi ilyet láttam! Ahol az sem számít, amikor kizárólag a táplált teremti elő a főznivalót. Konyhásnéni ugat, főzni nem tudó fiúcska csicskul.

(45/N)

Nahh a vége az bnőm jovanyuka megtanította a fiát, s a lányát is főzni. Mi lett?! Kapta a megjegyzéseket h papucsot nevel a fiából! -Hát pont nem ő! Pont ezek a rosszszájúak voltak csicskák/konyhásnénik.

2021. okt. 12. 06:40
 32/37 anonim ***** válasza:
92%
Volt anyósom nem hajlandó dolgozni, a fejébe vette, hogy a volt pàromnak el kell őt és az anyját is tartania. Amikor osszejottunk, tudták ki vagyok, honnan mentem, tekintve az anyagiakat is. Azt hitték odaköltözöm majd hozzájuk, és így ők osztják majd be az én fizetésemet (felélik), de az ex menekült el tőlük, így elindult a hadjárat ellenem.
2021. okt. 12. 14:52
 33/37 anonim ***** válasza:
93%
25, nálam is ugyanez lett volna a helyzet, de én kiléptem gyerekszületés előtt a házasságból, olyan szinten mérgezték volt anyósék az èletünket. Választás elé állítottam, nem akart dönteni, döntöttem én.
2021. okt. 12. 15:10
 34/37 anonim ***** válasza:
88%

Nem szerett mert,

- nem vagyok vallásos.

- nem mindig főzök, párom szokott néha.

- többet keresek az Ibidenbe operátorként, mint ő tanárként.

- nem oltottam be magam még anno.

2021. okt. 20. 22:48
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Anyós szerint, a házasság után a meny alázatosan aláveti magát az ő akaratának, majd ő betanítja mindenre. Is.

Valamint minden feleség alázatosan szolgálja az urát, nem baj ha elissza az eszét és az egyszem gyereke jövőjét, az asszony köténye mindent eltakar.

Szerintem.meg egyik sem okés.

Minek a diploma, mi az hogy szendvics a kaja, mi az hogy osztoznak a feladatokban, mi az hogy az aranyszaró kisfia nincs maxon kiszolgálva? :D

Minden házasság tönkremegy előbb-utóbb. A mienk is.

29 éves házasok vagyunk...

Szerencsére a férjem - igaz mellettem - de levált a kedves mamáról.

Ja, és szebb vagyok, még negyvenesként is, mint ő valaha.

Egy regényt írhatnék. Tömörítve ennyi.

2021. okt. 21. 19:30
 36/37 anonim ***** válasza:
24%

Nekem sosem volt még olyan, hogy ne jöttem volna ki az aktuális barátom anyjával.

A férjemmel 8 éve vagyunk együtt, az ő anyja is szeret, pedig főzök, jól keresek, vallásos se vagyok, gyereket is szültem, abba is bele lehet beszélni (igaz elengedem a fülem mellett).

Szerintem a “jó kapcsolat” a meny hozzáállásán is múlik. Nem kell beszállni a versenybe hiába provokál a kedves Mama. 😂

2021. okt. 22. 14:03
 37/37 anonim válasza:
82%
A jó anyós porhanyós, és milyen igaz☝️
2021. nov. 4. 06:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!