Mi az amiért nem kedvel az anyósotok/apósotok?
29 Mindig hangoztattam, hogy a fiú gyereket is meg kell tanítani főzni. Ezen gondolatkör tanulságaiból.
Nehogymár a konyhásnéni legyen a parancsnok, csak mert "ő ad" enni.
Mennyi ilyet láttam! Ahol az sem számít, amikor kizárólag a táplált teremti elő a főznivalót. Konyhásnéni ugat, főzni nem tudó fiúcska csicskul.
(45/N)
Nahh a vége az bnőm jovanyuka megtanította a fiát, s a lányát is főzni. Mi lett?! Kapta a megjegyzéseket h papucsot nevel a fiából! -Hát pont nem ő! Pont ezek a rosszszájúak voltak csicskák/konyhásnénik.
Nem szerett mert,
- nem vagyok vallásos.
- nem mindig főzök, párom szokott néha.
- többet keresek az Ibidenbe operátorként, mint ő tanárként.
- nem oltottam be magam még anno.
Anyós szerint, a házasság után a meny alázatosan aláveti magát az ő akaratának, majd ő betanítja mindenre. Is.
Valamint minden feleség alázatosan szolgálja az urát, nem baj ha elissza az eszét és az egyszem gyereke jövőjét, az asszony köténye mindent eltakar.
Szerintem.meg egyik sem okés.
Minek a diploma, mi az hogy szendvics a kaja, mi az hogy osztoznak a feladatokban, mi az hogy az aranyszaró kisfia nincs maxon kiszolgálva? :D
Minden házasság tönkremegy előbb-utóbb. A mienk is.
29 éves házasok vagyunk...
Szerencsére a férjem - igaz mellettem - de levált a kedves mamáról.
Ja, és szebb vagyok, még negyvenesként is, mint ő valaha.
Egy regényt írhatnék. Tömörítve ennyi.
Nekem sosem volt még olyan, hogy ne jöttem volna ki az aktuális barátom anyjával.
A férjemmel 8 éve vagyunk együtt, az ő anyja is szeret, pedig főzök, jól keresek, vallásos se vagyok, gyereket is szültem, abba is bele lehet beszélni (igaz elengedem a fülem mellett).
Szerintem a “jó kapcsolat” a meny hozzáállásán is múlik. Nem kell beszállni a versenybe hiába provokál a kedves Mama. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!