Mi az amiért nem kedvel az anyósotok/apósotok?
Apám 10 évvel fiatalabb az apósánál és az anyósánál (anyám szüleinél). Őt azért nem csípik, mert diplomás, és mert annyi a nyugdíja mint a nagyszüleimnek együtt.
Anyósom és a sógornőm azért utált, mert “tökéletes” vagyok... értsd. egy babaarcú, három nyelven beszélő, diplomás, amatőr erőemelő. A gyerekekkel aranyos vagyok, ezért befogadtak, illetve eltartottam a páromat, amíg ő mesterre járt. Viszont mindig próbálják bebizonyítani, hogy az én kakim se rózsaillatú és keresik a hibát
- nem vagyok hívő
- jobban főzök mint ő (férjem szerint)
- van diplomám és szeretem a munkát, nem akarok htb lenni
Jobban főzöm meg a fia kedvenc kajáját.
Nincs diplomám (még).
Nem szülök neki unokát.
Többet keresek, mint ő a nagy diplomájával.
Azt sem szereti ha egyáltalán megszólalok, egy mondatot nem mondhatok végig, anélkül, hogy közbevágna. Az a baj, hogy nem kísérem el a fiat, amikor meglátogatja, mert én biztosan nem kedvelem őt, miközben ha ott vagyok évi 1x karácsonykor, akkor meg sem szólalhatok, maximum annyit, hogy finom volt az ebéd...Minden mondatomat 'leugatja', semmi sem igaz vagy úgy van, ahogy én mondom.
Már előre gondolkodom az elfoglaltságon, amit karácsonykor csinálni fogok, hogy ne kelljen mennem.. Önkénteskedésen gondolkodtam, de még betegnek lenni is jobb lenne, mint még 1 kussban eltöltött ünnep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!