Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi az amiért nem kedvel az...

Mi az amiért nem kedvel az anyósotok/apósotok?

Figyelt kérdés

2021. okt. 1. 22:49
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
90%
Mert nem engem neveltek fel hanem párom ekxét.Mai napig el vannak ájulva tőle!Én meg lefügyülöm nem függök tőlük!
2021. okt. 2. 11:58
 12/37 anonim ***** válasza:
87%

Apám 10 évvel fiatalabb az apósánál és az anyósánál (anyám szüleinél). Őt azért nem csípik, mert diplomás, és mert annyi a nyugdíja mint a nagyszüleimnek együtt.

Anyósom és a sógornőm azért utált, mert “tökéletes” vagyok... értsd. egy babaarcú, három nyelven beszélő, diplomás, amatőr erőemelő. A gyerekekkel aranyos vagyok, ezért befogadtak, illetve eltartottam a páromat, amíg ő mesterre járt. Viszont mindig próbálják bebizonyítani, hogy az én kakim se rózsaillatú és keresik a hibát

2021. okt. 2. 12:06
 13/37 anonim ***** válasza:
96%
Mert jobban főzök, mint anyósom és ennek az elején főleg hangot is adott a párom,sőt a testvérei és aposom is. Mindig kérdezgette az elején a paromtol, hogy van mit enni? Főzök egyáltalán? Erre a párom mondta, hogy persze és minden nap meleg ebédet visz (anyossal míg lakott csak szalonnát és kenyeret vitt minden nap dolgozni,nem viccelek). De egyébként sem a férjem eddigi barátnőit sem pedig Az öccse vagy a húga kapcsolatait sem szerette. mindenkiben hibát keres. Egy mérgező szemely,állandóan csak a negatív dolgokat mondja ha ott vagyunk, mindenki rossz, meg hülye. Csak ő a normális...
2021. okt. 2. 12:36
 14/37 anonim ***** válasza:
91%

- nem vagyok hívő

- jobban főzök mint ő (férjem szerint)

- van diplomám és szeretem a munkát, nem akarok htb lenni

2021. okt. 2. 12:58
 15/37 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom és már nem is érdekel.
2021. okt. 2. 14:18
 16/37 anonim ***** válasza:
89%
Fiatal vagyok szerinte, túl hangosan fújom az orrom, nem tudok főzni (szerinte legalábbis). Mondvacsinált dolgok miatt, úgy érzem. A párom támogatta őt pénzügyileg amíg nem lettek fontosabb dolgok az életében. Én nem tudtam, hogy támogatja, csak pár évvel később derült ki, és amikor összeköltöztünk már nem volt annyi pénz amennyit adott nélkülem. Elvettem a "pénzforrást", már nem volt mit elherdálni a saját fizetésén túl, meg kellett húzni a nadrágszíjat. Van egy gyermeke, párom öccse, és azért adott pénzt az édesanyjának, hogy a gyermekelhelyezés végett ki tudja fizetni az ügyvédet. Az már másik kérdés, és szerinte nem a fia dolga, hogy az a pénz nem arra ment el. Amióta ezt megtudta a párom egy szót nem hajlandó váltani vele, engem pedig ezért utál legfőképp.
2021. okt. 2. 14:42
 17/37 anonim ***** válasza:
95%
Sorosbérenc vagyok, a családom meg ateista kommunisták gyülekezete. (Szerintük, bár egyszer sem találkoztak.) Valamint nem vagyok eü-dolgozó, ami a szemükben egyet jelent az értelmi fogyatékossal. És persze nagyon rossz irányba befolyásolom a fiukat, mivel nem szereti Orbánt és Trumpot és ez nyilván az én lipsi befolyásom miatt van. Így hirtelen ennyi jutott eszembe.
2021. okt. 3. 21:53
 18/37 anonim ***** válasza:
94%
Hogy létezem.
2021. okt. 3. 22:04
 19/37 anonim ***** válasza:
94%

Jobban főzöm meg a fia kedvenc kajáját.

Nincs diplomám (még).

Nem szülök neki unokát.

Többet keresek, mint ő a nagy diplomájával.

Azt sem szereti ha egyáltalán megszólalok, egy mondatot nem mondhatok végig, anélkül, hogy közbevágna. Az a baj, hogy nem kísérem el a fiat, amikor meglátogatja, mert én biztosan nem kedvelem őt, miközben ha ott vagyok évi 1x karácsonykor, akkor meg sem szólalhatok, maximum annyit, hogy finom volt az ebéd...Minden mondatomat 'leugatja', semmi sem igaz vagy úgy van, ahogy én mondom.

Már előre gondolkodom az elfoglaltságon, amit karácsonykor csinálni fogok, hogy ne kelljen mennem.. Önkénteskedésen gondolkodtam, de még betegnek lenni is jobb lenne, mint még 1 kussban eltöltött ünnep.

2021. okt. 3. 23:45
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Mert feleséget képzeltek el a fiuknak, csak hát a fiuk meleg és ezt képtelenek megemészteni 15 éve.
2021. okt. 4. 04:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!