Mi az amiért nem kedvel az anyósotok/apósotok?
Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 22:49
4/37 anonim válasza:
Jó kérdés, csak igy alakult ki, nem tudom.
5/37 anonim válasza:
Imádnivaló az anyós,semmibe nem szól bele,de az,hogy ők sose jönnek látogatóba,évente ha 3x eljönnek,de elvárja,hogy mi hetente menjünk látogassuk meg amúgy csak havi 1x szoktunk,de én már úgy vagyok vele,ha nincs ünnep és nem muszáj, akkor inkább nem megyek,mert én dolgozok szombaton is ....
6/37 anonim válasza:
Mert most már nem ő az egyetlen nő a fia életében. Gyűlöli a férjét, szóval férjpótléknak kellene neki. Én meg egy kis k.rva vagyok, ha nem tudnátok. Egyetlen egyszer sem volt hajlandó találkozni velem, pedig 7 éve együtt élek a fiával, összeházasodtunk, gyerekünk is van.
7/37 anonim válasza:
Leginkább azért, mert nem akarok a szomszédságukban élni, se egy városban velük mert nem egészséges az, ahogy ők ott a nagyszülőkkel egymás nyakán élnek. Főként miattam a fiával egy órányira költöztünk tőlük és nem úgy ugrálunk ahogy ők fütyülnek.
8/37 anonim válasza:
Anyósomnak három lánya van és ebből kifolyólag három veje van. Én vagyok az egyik vő. Egyik vejével nem áll szóba az anyós a másik nem hajlandó betenni a lábát hozzájuk egy korábbi sérelem miatt. Én elmentem hozzá és azt merészeltem mondani, hogy ha valakinek három veje van és egyikkel sem tud kijönni akkor elképzelhető, hogy az anyóssal van probléma. Így már engem sem látott fél éve. Nekem ez így megfelel.
9/37 Metionin válasza:
3. Nem, a nő vagyok. De pénzes családból való lányt szeretett volna anyuci a fiának.
10/37 anonim válasza:
Hogy tudok főzni, és nem csak ő etetheti a fiát. Meg valamilyen oknál fogva nem fogja fel, hogy a felnőtt ember nem csak azért nincs vele 0-24, mert párja van. Legutóbb azért sértődött meg, hogy sose megy át jópár napra ottaludni hozzá, mikor DOLGOZIK. (Bár amúgy is miért aludna ott egy héten keresztül?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!