Igazi okként azt gyanítom, hogy amiatt, hogy egyenként szoktam a villámra bökni a párolt zöldborsó szemeket, amikor meghívnak ebédre valami ünnepi alkalomból, és nem azért, mert aláírattam a csemetéjükkel a válóperes papírokat.
2021. okt. 5. 08:17
22/37 anonim válasza:
Más vagyok mint ők Más nézeteket vallók. Nem az ő kis szük falusí körükből származom.Betolakodó vagyok!Egyenes embernek érzem magam pártatlanul mondok véleményt.Nem tudok ferdíteni.Ki nem állom az igazságtalanságot hangot adok neki.Kiállok magamért a páromért!
2021. okt. 5. 09:34
23/37 anonim válasza:
Mert iskolázatlan tahók és együtt se kerestek annyit soha, mint én egyedül...
2021. okt. 5. 17:23
24/37 anonim válasza:
Mert ő volt az okosabb gyerek nevelésben nem tűrték és utána nem látta már az unokáját, még én a pletykák szerint lefeküdtem mindenkivel egy szuka vagyok a többit már csak mások tudják akinek mondja
A bírósági per miatt is mert az ő kis fiacskája már otthon van azért már talán szeret
2021. okt. 6. 11:44
25/37 anonim válasza:
Én vagyok a "puccos picsa" értsd nem a mélyszegénységből jövők ahogy ők, hanem egy átlagos családból. Mert rühellem az igénytelenséget.
Szerintük én egy lusta pénzéhes liba vagyok,akit szegény fiúknak el kell tartani (nem engem tart el, a családját) . Az persze mellékes, hogy én emeltem ki a fiúkat a nincstelenségből, tanítattam, rengeteg mindent mellettem tanult, tapasztalt meg, normális családot teremtettünk. Minden alapot én tettem a seggünk alá. Most meg nevelem a 3 gyerekünket..
2021. okt. 7. 14:34
26/37 anonim válasza:
Nem főzök állandóan (munkahely révén mindig van főtt étel - akkor is főzzek). Kettő munkám van lényegében, de nekik semmi sem elég. Apóstól is megkaptam, intézzek én mindent, a fia had keresse a pénzt... többet keresek férjemnél, néha dupláját (ez köztünk nem okoz gondot). A családom nem gazdag. Egyszer adtak férjem testvérének "elindulási" pénzt (egyedülálló), férjemnek nem akartak, mert az én szüleim nem tudtak adni (nem is kértem, senkitől sem, ehhez sem volt közöm) - vagyis nem akarták, hogy férjem "adjon belőle" (nem milliókról van szó, azalatt). Egyébként jó a viszony, mert nem sértődök meg semmin látványosan.
2021. okt. 7. 14:37
27/37 anonim válasza:
Ahogy kivettem a diplomás, dolgozó, nemfőző, jól kereső nőket utálják a legjobban.
Második a diplomátlan (sznobizmus)
Utána ha a vej/meny családja gazdagabb.
Utána esetleg az elvált nőt.
2021. okt. 7. 14:40
28/37 anonim válasza:
Nahh az én anyósom senkit sem kedvel még magát se, és a saját gyerekeit se, úgyhogy alig látom. Csak ha elmentem/elmennék hozzá, de már voltam eleget... Nem érdekel nincs harag, de nincs semmi más sem.
2021. okt. 9. 22:23
29/37 anonim válasza:
Uh azért elég gáz, hogy még mindig megy ez a főtés-fetisizmus, ki a FŐ ETETŐ, és persze mindez leszűkítve a nőkre. Mintha a férfiak valami fogyatékos, ellátandó lények lennének. Holott sok férfi krva jól főz.
2021. okt. 11. 16:25
30/37 anonim válasza:
"Ahogy kivettem a diplomás, dolgozó, nemfőző, jól kereső nőket utálják a legjobban." Anyósom szerint az lusta, értéktelen nő, aki 10 órás meló mellett nem főz minden nap. Amikor pincér volt, akkor is folyamatosan ezt hangoztatta elfelejtve azt, hogy ezekből a lusta nőkből is él és tőlük is kap borravalót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!