Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyos ide akar koltozni...

Az anyos ide akar koltozni egy hétre de nekem már elegem van belőle?

Figyelt kérdés

Ide szeretne koltozni hozzánk egy hétre, mert itt akar orvoshoz járni. Mióta együtt vagyunk a férjemmel mindig is nálunk szállt meg, pedig a férjem testvére is ebben a városban el. A férjem nem mond neki nemet, a testvérével sem beszéli meg, hogy oda is mehet az anyos és az anyosnak is csak ide jut eszébe jönni.

Mit tehetek?

2021. szept. 27. 11:28
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
56%

Mi lett végül, kérdező?

Ez hülye helyzet. Aki benne van ebben amúgy az tudja, hogy itt valójában nem is arról az 1 hétről van szó, hanem arról, hogyha mindig "enged" neki az ember akkor lehet később (pl 3 év múlva) még 1 hét, majd 3 hét majd 2 hónap lesz, aztán meg úgy érzi, hogy ahogy idősödik el kellene a segítség és csak arra a kisfiára számíthat, aki mindig befogadta és lehet örülne annak, ha oda is költözhetne végleg.

Ne haragudj, kivetítettem a félelmemet, ami tudom, hogy nagyon önző és nem szép dolog. Nálunk bár nem szokott anyósom több napra jönni, de hasonló a helyzet. A férjemre tudja, hogy mindig számíthat (ezt amúgy szép dolognak tartom, jó ember velük), így ha ilyesmi dolog adódna meg sem fordulna a fejében, hogy a testvérét keresse. Mondta is, hogy a testvérétől sosem kérne szívességet. Amúgy a férjemnek a szülei szava szent, ha bármiben a nem tetszésemet fejeztem ki, egyből én voltam a rossz és a hálátlan. És mivel ő háza, én sem tudnék mást tenni egy ilyen helyzetben. Bár ha tényleg egyszeri alkalom lenne akkor azért belemennék, de ha már a 3-4., akkor szándékosan valami nagyon gagyi, nagyon átlátszó kifogással állnék elő (pl: vizsgaidőszakom van, koncentrálnom kell vagy valószínűleg pont akkor újítjuk fel a kertet).

2021. okt. 12. 23:03
 32/35 A kérdező kommentje:
Itt van és próbálom elkerulni a házban ahogy lehet. Amúgy tényleg nem erről az egy hétről van szó, hanem én is tudom, hogy a vége az lesz, hogy ide költözne. Mert öreg és neki nagyon messze van a haza. Viszont én akkor elfogok válni.
2021. okt. 13. 09:19
 33/35 anonim válasza:
42%
Azért ez kicsit durva. Egy hétről van szó, és ahogy irtad orvoshoz jár. Egy hét nem a világ vége. Valszeg azért menne hozzátok mert nalatok erzi jol magat :) nézd a pozitiv oldalát és ne a rosszat
2021. dec. 15. 19:30
 34/35 szatam9a ***** válasza:
80%
na oszt mizu? oda költözött ?
2022. febr. 3. 19:55
 35/35 A kérdező kommentje:
Nem. Ki bírtuk azt az egy hetet. De utána szó szerint feltette a kérdést, hogy ide költözhet-e? De nem engedte a férjem hála az égnek. Azóta havi egyszer jön, 15 percre.
2022. febr. 4. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!